כללי לוגו מעשה ידי

• פותח הנושא la5
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הרכבתי לבד הכל, החלטתי לנסות בהשראת האשכולות מתנגדי הקיטשיות היות וכאן אין לי מגבלה של לקוח שמשלם קצת ורוצה תוצר נחמד וצריך לייצר לו את זה בדרך הקצרה והבטוחה, זה לוגו שניסיתי בו כמה כיוונים וזה הכיוון שנראה לי. הלוגו הזה מיועד לאחי שפתח עסק בתחום המנעולים בקנדה.
מה דעתכם על הכיוון הכללי? שווה לפתח הלאה?

הסבר: שם העסק הוא T.LOCK, טי זה האות הראשונה של השם של אחי

קבצים מצורפים

• T.lock-עסק בתחום המנעולים בקנדה.jpg
    KB 23.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מעשי ידיך בסיעתא דישמיא . עבודה יפה ונקיה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כיוון יפה.
כדאי להחליף את הסמל של חור המנעול (או המפתח?) באופן שיזהו מייד מה זה.

• הוסף לסימניות
1. עסק כזה צריך לוגו מסיבי (כמעט גס) ולא פונט דק
2. האייקון נראה שלד נחש-לא טוב.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
איך זה למשל? כאן שילבתי מפתח אחר שעשיתי במהלך הסקיצות.

יש עוד הרבה סקיצות, באחת מהן הT בצורת מפתח וה-O חור של מנעול אבל היא נראתה לי פחות טובה מזו כי המפתח בT היה נראה מעווט מדי

זה ממש לא מלוטש אני שואלת בתור כיוון

קבצים מצורפים

• טילוק סקיצה 2.jpg
    KB 25.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
כדאי שתראי קצת לוגואים חוצניקים בשביל ההשראה.

(ולמה הוא משלם קצת???)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;815830:
(ולמה הוא משלם קצת???)
הוא לא משלם...זה אתגר בשבילי ואם יצא טוב אני אתן לו מתנה

• הוסף לסימניות
משהו מהיר, לא מושלם, אבל הכיוון מומלץ

קבצים מצורפים

• 6546 copy.jpg
    KB 90.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברוּמי;815846:
משהו מהיר, לא מושלם, אבל הכיוון מומלץ
כיוון ממש ממש טוב עם הרעיון הראשון שלי ואהבתי את הצבעים השאלה אם זה משדר רצינות וחוזק מספיק או שהכיוון הקליל דווקא יותר ידבר ללקוחות? היה לי בראש משום מה שצריך כאן משהו כבד נורא

• הוסף לסימניות
כלקוח [וגרפיקאי] שנכנס פעם ראשונה למנעולן
הייתי בוחר להיכנס לחנות עם לוגו שאני אוהב...

בפעם השניה הייתי נכנס למנעולן עם השירות והמחיר היותר טוב.
ובלי כל קשר לאיזה לוגו מתנוסס על הפתח.

• הוסף לסימניות
לקוח רוצה מנעול חזק ואגרסיבי ולא משהו דקיק וקל.

משהו נוסף: יש חברה ידועה mul-t-lock. גם בקנדה. כדאי לראות שלא יהיו לו בעיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה