כללי לוגו סיום הש"ס

• הוסף לסימניות
למישהו יש את הלוגו הזה באיכות טובה?

קבצים מצורפים

• סיום.jpg
    KB 79.8 · צפיות: 78
  • הוסף לסימניות
:)
הוא יפה מאד ורציתי לערוך בו שינויים כדי להשתמש בו לאחד הסיומים "הקטנים".
מישהו יודע מי הכין אותו?

• הוסף לסימניות
הקפצה

אפחד לא יודע מי הכין את הלוגו הזה?
אין כאן אף אחד שמשתמש בו לסיומי הש"ס?
:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה שזה מותר, לבצע בו שינויים לצורך אחד בלי לתאם את זה עם בעלי / מבצע הלוגו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;814516:
אני לא בטוחה שזה מותר, לבצע בו שינויים לצורך אחד בלי לתאם את זה עם בעלי / מבצע הלוגו...

בדיוק לצורך זה אני שואלת כאן, בתקווה שיוצר הלוגו או מישהו שמכיר אותו, נמצא כאן..
זה לוגו שנעשה לסיום הארצי, ואני בסה"כ רוצה להשתמש בו להזמנה/מודעות/שילוט של אחד הסיומים המקומיים, ולשנות בו את הפרטים הרלוונטיים..

• הוסף לסימניות
גרפומדיה י-ם

• הוסף לסימניות
בני מתחפש לסיום הש"ס האם יש למישהו לוגו שהמילים סיום הש"ס יותר בולט בו מאשר המילים הדף היומי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה