כללי לוגו סתם

• הוסף לסימניות
הוספתי בהמשך עוד סקיצה, נא חוו דעתכן עליו.
הלוגו מיועד למכון לבדיקת סת"ם
אחרי התגובות שקבלתי מאשכול הקודם שמאד עזרו לי. ניסיתי להמשיך עם עוד סקיצות אשמח לקבל חוו"ד.
במספר 4,7 ניסיתי ליצור מהב' נוצה.
תודה רבה

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 160 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אולי זה לא התפקיד שלך, אבל

אם העסק עוד לא קם, הייתי מנסה לשכנע את הלקוח להחליף שם.
לעניות דעתי, "בית הסת"ם" נשמע לא טוב. כמו לקחת את המילה 'סת"ם' ולתת לה הרגשה של 'סתם'.
אם זה כבר עסק קיים ואין ברירה, הייתי הולכת על לוגו יציב וחזק, אחד שיעמוד טוב וישדר אמינות. לא לנסות לתת הרגשה של נוצה אלא להרגיש את הבית, העסק.

• הוסף לסימניות
הרבה הרבה יותר טוב...
לדעתי הכיוון של 4 הוא המוצלח ביותר אבל עדיין צריך ללטש ולשנות פונט וקומפוזיציה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לטעמי 3-5 הכי מתאימים לשם של העסק וכדאי להמשיך לעבוד על זה
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עוד סקיצה

ניסיתי ללכת על שם חדש, מבחינת הלקוח אין בעיה בלהחליף שם.
אשמח לשמוע חוו"ד. גם על השם.
תודה רבה

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 39.7 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
עוד

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 86.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לגבי השם זה לא נשמע לי קליט (אם אני יספר שקניתי מוצר מסוים
ב"והיה לאות", -זה לא זה-.)
העיצוב עצמו יפה מאוד (הימני למטה) אהבתי את הדגש ב-לאות. לגבי ה ש' כדאי לשים ש' מפונט סת"ם ולא ש'
שעשו לבד. וכמובן שיהיה בתוך ריבוע
אבל אני עדיין חושב שאם תעבדו על הבית זה יותר מוצחל
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;477145:
לגבי השם זה לא נשמע לי קליט (אם אני יספר שקניתי מוצר מסוים
ב"והיה לאות", -זה לא זה-.)
העיצוב עצמו יפה מאוד (הימני למטה) אהבתי את הדגש ב-לאות. לגבי ה ש' כדאי לשים ש' מפונט סת"ם ולא ש'
שעשו לבד. וכמובן שיהיה בתוך ריבוע
אבל אני עדיין חושב שאם תעבדו על הבית זה יותר מוצחל
בהצלחה.
זה לא חנות שמוכרים מוצרים, זה מכון.
והש' לא מצאתי בשום פונט של סתם את הש' הזה בדיוק, שזה מה שיש על התפילין, ולכן עשיתי לבד, כמובן שאם אני אלך עליו אשפץ אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה