כללי לוגו עם שאלות.....

• הוסף לסימניות
אני כנראה מהפחות אינטלגנטיים - אבל מיד זה היה נראה לי חנות לבגדי ילדים - תאומים.
מקסימום משחקי ילדים או ריהוט לחדרי ילדים?
אבל מכאן ועד לזוגיות, תקשורת וכו' - הדרך עוד ארוכה!
מה הקשר של הצבעים? הפונט? כל ההגשה של הלוגו לא נראית לי מתאימה לנושאים הללו.
אז מה זה בדיוק??

• הוסף לסימניות
משרד שידוכין למוכי שחין?
סתם, סתם, זרמתי עם הגמרא....

:)

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים, פרטים בהמשך :)

יש הערות בונות בעניין הלוגו עצמו, הבנייה, הצבעים וכו'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאל וייס;828886:
תודה לכל המגיבים, פרטים בהמשך :)

יש הערות בונות בעניין הלוגו עצמו, הבנייה, הצבעים וכו'?

הערות בונות - בהמשך (מיד אחרי הפרטים)

• הוסף לסימניות
הטון והסגנון - לוגו לתחום אגף הילדים,
התוכן והויזואליה -זוגיות.

יעוץ והכוונה לילדים שהולכים לשחק אבא ואמא??

• הוסף לסימניות
על כל שאלה תשובה:
1. הלוגו מיועד ל:קבוצות תמיכה לבעיות חברתיות אצל ילדים
או:שלום בית לצעירים
או:צפריה

2.הלוגו משדר חינניות, רכות ונוגה משהו

3. קהל היעד: מגיל 2-10

• הוסף לסימניות
אני דווקא חשבתי גן ילדים... השם קצת תקע אותי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה