כללי לוגו פסיכולוגית-2

• פותח הנושא st28
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלווה ויציבות בהחלט, פיקס לפסיכולוגית!

• הוסף לסימניות
האמת יפה ומיוחד
הR מיוחדת יש פה המון דיבור
ה-B משום מה הורס לי כאן ועושה מראה של משהו קצת מיושן
או שבעצם השורות מתחת מפריעות לי אולי הפונט או הסידור שלהם
בקיצור קצת לסדר וזה 1000 אחוז

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
אולי לשלב ברקע הכחול מסביב ככה בקצוות מעט שמיים/עננים כדי להפוך את הכחול הרישמי למרגיע ושליו יותר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gol;561367:
מאד מאד מאד יפה!
רק נותן תחושה קצת של בדידות, רצינות , קור ואולי אפילו פחד.
פחות רוגע ושלוה.
אולי צבעים יותר נעימים?
המעבר הכחול הזה מזכיר לי משום מה סוג של חברת אבטחה, לא יודעת זוהי התחושה שלי.
אבל את באמת אלופה!
בהצלחה!
מענים אם עוד משהו חושב ככה?

האמת שעוד לא הגעתי ממש לצבעים...
זה עבודה בפני עצמה...

עכשיו הלקחוה רוצה לעשות כלאיים בין 2 הלוגואים, (עוד לא החליטה בדיוק איך...)

לכו תתעסקו עם פסיכולוגים...

• הוסף לסימניות
מיוחד.
עד שלא ראיתי שכתבת שיש בו בועת שיח לא שמתי לב, אבל גם בלעדיו הוא מיוחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;561487:
מיוחד.
עד שלא ראיתי שכתבת שיש בו בועת שיח לא שמתי לב, אבל גם בלעדיו הוא מיוחד.

גם אני הרגשתי מטומטמת, כי לא הצלחתי להבין מה מדהים פה, ואפילו תודה לא שחררתי עד שלא כתבת שיש בועת שיח. ההצללה מסיחה את הדעת לגמרי מהפתרון הגאוני הזה שאת מציעה, וחבל. לדעתי תנסי לשכנע אותה לוותר על האות של שם המשפחה, ולהתמקד באות R בלבד. וגם האות עצמה - צריכה להיות חלקה מאד, בלי זיזים מיותרים שמסיטים את העין מהדבר האמיתי. ניסיתי לשרבט לך משהו לא גמור, לא מלוטש ולא סימטרי, רק בשביל שתווכחי עד כמה בחירת הפונט קריטית כאן:

קבצים מצורפים

• רחל ברויאר.jpg
    1.9 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הרעיון של הסמל מדהים, מה שכן הייתי מנסה את המשפט המכלול בשבילך... לעשות בכתב יד, וגם טיפה להקטין את השורה הזאת.
ועוד דבר, ללקוחות כאלה תמיד כדאי להביא להם עבודה גמורה 100% מבחינתך ז.א. במקרה שלך כולל צבעים זה יכול לשדרג את זה מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;561492:
הרעיון של הסמל מדהים, מה שכן הייתי מנסה את המשפט המכלול בשבילך... לעשות בכתב יד, וגם טיפה להקטין את השורה הזאת.
ועוד דבר, ללקוחות כאלה תמיד כדאי להביא להם עבודה גמורה 100% מבחינתך ז.א. במקרה שלך כולל צבעים זה יכול לשדרג את זה מאד.
הבנתי אותך..

בוא אני יגיד לך שעכשיו היא רוצה את כל הסקיצות (3 במספר) על בלנק, מעטפה, פולדר,
כדי שהיא תוכל להחליט איזה מהם לקחת.(אחרת קשה לה להתרשם, והיא רוצה "מקסימום עבודה לתוצאה מרשימה" ציטוט שלה...)

היא אוהבת את 2 האחרונים. (אז היא תעשה כלאיים)

היא עברה כבר 4 גרפקאיות,
אני החמישית...

ושכחתי, היא צריכה את דחוף דחוף, לא לאתמול, לשלשום....

ומטאור --לא רק שהיא לא מוותרת על השם משפחה, היא רוצה שהשם בלוגו יהיה גם באנגלית וגם בעברית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;561495:
הבנתי אותך..

כדי שהיא תוכל להחליט איזה מהם לקחת.(אחרת קשה לה להתרשם, והיא רוצה "מקסימום עבודה לתוצאה מרשימה" ציטוט שלה...)

היא עברה כבר 4 גרפקאיות,
אני החמישית...

ומטאור --לא רק שהיא לא מוותרת על השם משפחה, היא רוצה שהשם בלוגו יהיה גם באנגלית וגם בעברית...

שתלך לפסיכולוגית...

• הוסף לסימניות
מוצלח מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;561495:
היא עברה כבר 4 גרפקאיות,
אני החמישית...
מעניין מי תהיה השישית אם זו משהי מכאן מפרוג--- תנחומיי

ישר שקראתי את זה חשבתי בליבי ש"תלך לפסיכולוגית":D אבל הקדימו אותי:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אהבתי ממש!!!
לדעתי הבועה מספיק בולטת, לוגו טוב הוא לוגו שיש מה לגלות בו גם במבט נוסף.
הלקוחה נשמעת......
הצלחות!

• הוסף לסימניות
יפה מאד.. במיוחד שהיא היתה מורה שלי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;561495:
הבנתי אותך..

היא עברה כבר 4 גרפקאיות,
אני החמישית...

הבנתי...

אני מקווה לפחות שתשלם טוב... (למרות שאני בטוחה שזה לא יהיה שווי ההשקעה שהשקעת בזה).

לגבי הדמיות יש הדמיות מדהימות ברשת, לא בטוחה ששווא לך להשקיעה בזה יותר מדי (רק בגלל שהיא לא סגורה 100% על לוגו), הדמיות יפות וטובות יכולות לעשות לך את העבודה.

• הוסף לסימניות
איכס אני שונא את המילה הזאת כלאים!
לפעמים זה באמת עובד אבל בן אדם שלא יודע להחליט בין שתי דברים שהוא אוהב לא אומר שצריך לחבר את שניהם יחד ולהרוס את שניהם זה אומר שהב"א לא יודע להחליט והוא לא רוצה להתמודד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;561650:
איכס אני שונא את המילה הזאת כלאים!
לפעמים זה באמת עובד אבל בן אדם שלא יודע להחליט בין שתי דברים שהוא אוהב לא אומר שצריך לחבר את שניהם יחד ולהרוס את שניהם זה אומר שהב"א לא יודע להחליט והוא לא רוצה להתמודד.

קשה לי להאמין שנחבר את שניהם,
לא בגללה, בגללי....

אלא אם כן היא תיקח אותי לטיפול ותצליח לשנות אותי....

• הוסף לסימניות
אפרופו טיפול פסיכולוגי---

מותר לי לקחת לה ממנה לשעה כמו שהיא לוקחת מהלקוחות?
כי אם כן זה ממש, אבל ממש משתלם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;561654:
אפרופו טיפול פסיכולוגי---

מותר לי לקחת לה ממנה לשעה כמו שהיא לוקחת מהלקוחות?
כי אם כן זה ממש, אבל ממש משתלם...

מומלץ! :):)

הלוגו - מהמם, פשוט מהמם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה