נכתב ע"י gol;561367:מאד מאד מאד יפה!
רק נותן תחושה קצת של בדידות, רצינות , קור ואולי אפילו פחד.
פחות רוגע ושלוה.
אולי צבעים יותר נעימים?
המעבר הכחול הזה מזכיר לי משום מה סוג של חברת אבטחה, לא יודעת זוהי התחושה שלי.
אבל את באמת אלופה!
בהצלחה!
מענים אם עוד משהו חושב ככה?
נכתב ע"י קוביה;561487:מיוחד.
עד שלא ראיתי שכתבת שיש בו בועת שיח לא שמתי לב, אבל גם בלעדיו הוא מיוחד.
הבנתי אותך..נכתב ע"י שער;561492:הרעיון של הסמל מדהים, מה שכן הייתי מנסה את המשפט המכלול בשבילך... לעשות בכתב יד, וגם טיפה להקטין את השורה הזאת.
ועוד דבר, ללקוחות כאלה תמיד כדאי להביא להם עבודה גמורה 100% מבחינתך ז.א. במקרה שלך כולל צבעים זה יכול לשדרג את זה מאד.
נכתב ע"י st28;561495:הבנתי אותך..
בוא אני יגיד לך שעכשיו היא רוצה את כל הסקיצות (3 במספר) על בלנק, מעטפה, פולדר,
כדי שהיא תוכל להחליט איזה מהם לקחת.(אחרת קשה לה להתרשם, והיא רוצה "מקסימום עבודה לתוצאה מרשימה" ציטוט שלה...)
היא אוהבת את 2 האחרונים. (אז היא תעשה כלאיים)
היא עברה כבר 4 גרפקאיות,
אני החמישית...
ושכחתי, היא צריכה את דחוף דחוף, לא לאתמול, לשלשום....
ומטאור --לא רק שהיא לא מוותרת על השם משפחה, היא רוצה שהשם בלוגו יהיה גם באנגלית וגם בעברית...
מעניין מי תהיה השישית אם זו משהי מכאן מפרוג--- תנחומיינכתב ע"י st28;561495:היא עברה כבר 4 גרפקאיות,
אני החמישית...
נכתב ע"י st28;561495:הבנתי אותך..
בוא אני יגיד לך שעכשיו היא רוצה את כל הסקיצות (3 במספר) על בלנק, מעטפה, פולדר,
כדי שהיא תוכל להחליט איזה מהם לקחת.(אחרת קשה לה להתרשם, והיא רוצה "מקסימום עבודה לתוצאה מרשימה" ציטוט שלה...)
היא אוהבת את 2 האחרונים. (אז היא תעשה כלאיים)
היא עברה כבר 4 גרפקאיות,
אני החמישית...
ושכחתי, היא צריכה את דחוף דחוף, לא לאתמול, לשלשום....
ומטאור --לא רק שהיא לא מוותרת על השם משפחה, היא רוצה שהשם בלוגו יהיה גם באנגלית וגם בעברית...
נכתב ע"י park;561650:איכס אני שונא את המילה הזאת כלאים!
לפעמים זה באמת עובד אבל בן אדם שלא יודע להחליט בין שתי דברים שהוא אוהב לא אומר שצריך לחבר את שניהם יחד ולהרוס את שניהם זה אומר שהב"א לא יודע להחליט והוא לא רוצה להתמודד.
נכתב ע"י st28;561654:אפרופו טיפול פסיכולוגי---
מותר לי לקחת לה ממנה לשעה כמו שהיא לוקחת מהלקוחות?
כי אם כן זה ממש, אבל ממש משתלם...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים