כללי לוגו שדמיין הלקוח

• הוסף לסימניות
כמה עלי לקחת על לוגו שהלקוח כבר מדמיין בראש....
כלומר מביאים לי את הלוגו על מגש של כסף.

בבקשה תגיבו!
זה דחוף לי מאוד!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
באמת, אף אחד לא יכול לעזור לי בזה?
אז איך גרפיקאים מתמחרים פה??????

• הוסף לסימניות
אוי באמת, ואם ללקוח יש חוש ביטוי גבוה, וזה לוקח שניה :)
העיקרון ברור.

• הוסף לסימניות
אם זה לוגו פשוט לביצוע אז מעט, אם הוא מורכב אז יותר, את משמשת פה כביצועיסטית ועוברת לפרויקט הבא שלך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לוגו שהלקוח דמיין בראש הוא לפעמים קשה יותר לביצוע.
לא רואה סיבה להוריד במחיר.

• הוסף לסימניות
בדר"כ הלוגואים והעיצובים שמדמיינים הלקוחות מכניסים אותנו, הגרפיקאים, לצרות צרורות...
דְרוֹשׁ יותר מתמיד!

• הוסף לסימניות
לפי שעות, בתעריף נטול פראייריות.
אחרת- תצאי בשן ועין

• הוסף לסימניות
לא פחות מהתמחור הרגיל

לא הייתי מעיז לכתוב את מה שאוהב ישראל כתב, אבל זה נכון מאוד

• הוסף לסימניות
קודם תראי את מה שהלקוח מדמיין, ולפי זה תראי מה מחכה לך לגבי העיצוב.

• הוסף לסימניות
נראה קצת מוגזם התיאורים כאן, כמו שפי אם כתב לפעמים מדובר באלמנט פשוט שגרפיקאי עושה בכמה דקות ולאדם שאינו מכיר תוכנות אין דרך לבצע, אז אין סיבה לקחת על זה מחיר כמו של תכנון לוגו ומחשבה על מענה לסגנון למטרות ולקהל היעד. מה גם שהסקיצות אמורות להיות מינימליות אם בכלל.

• הוסף לסימניות
הלוגו שלקוח מדמיין זה הכי סיפור! ודאי שלא לקחת פחות מהמחיר הרגיל, אני הייתי דורשת יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pm;797916:
קודם תראי את מה שהלקוח מדמיין, ולפי זה תראי מה מחכה לך לגבי העיצוב.
הכי הוגן והגון...
שיראה ויסביר מה הוא מתכוון, בשרטוט ידני וכו' לפני שבוגרים על עבודה ומחיר.
בדיבור שני עם הבנאדם כבר אפשר להריח עם הוא נודניק וכו' או שיהיה קל לעבוד איתו.
אם מדובר בעבודה קצרה ופשוטה אין כל הגיון והצדקה לתמחר כמו לוגו שיוצרים מאפס...
אם זה לקוח 'זיפת'... שיש לו פרפרים בראש - לתמחר בהתאם, יתכן שממולץ לפי שעות בסכום הגון לשעה.

• הוסף לסימניות
יש לי המון ניסיון עם לקוחות ש'דמיינו' את הלוגו בעיני רוחם, והעסיקו אותי במשך שעות רבות מעבר למה שהיה לוקח לי לוגו 'רגיל', הפיתרון הוא פשוט, לקחת לפי שעה, ולומר ללקוח בצורה הזאת "אין בעיה, אם זה באמת פשוט, ואתה מסוגל להעביר לי את המסר כך שאני אוכל לבצע אותו בזריזות, ממילא זה לא יקח יותר משעה והמחיר יהיה בהתאם, אם לא, תסכים איתי שאני לא אמור\ה לעבוד בחינם". אני חושב שזו תשובה הוגנת לכל הדעות.

• הוסף לסימניות
נראה קצת מוגזם התיאורים כאן,

אם הכוונה ללוגו במובן המקצועי (!), אין סיבה להנחות, לוגו הוא מוצר יקר!
אם מדובר בסוג הלקוחות שמבחינתם צריך רק קשקוש קטנטן, עדיף לשחרר אותו לפני.....

ואם מדובר בסוג מסויים של גרפיקאים שמוכנים לעשות הכל העיקר ה-22 ש"ח לשעה זה בעיה קשה (כמו שפעם משהו אמר לי שגרפיקאית עשתה לו לוגו בשעתיים לפי 20 ש"ח לשעה....:cool::eek::eek:)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים,
עזרתם לי מאוד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה