כללי לוגו שלי!

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 906.6 · צפיות: 17
  • 2.jpg
    KB 414.6 · צפיות: 19
  • 3.jpg
    KB 427.9 · צפיות: 19
  • 6.jpg
    KB 412.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
כשבראשון והשני אתה משתמש באותה צורה, זה יכול לבוא טוב, אם תבחר שזה הסימבול שאיתו אתה עובד, ואח"ז תוכל לשחק איתו, ולמתג אותו.

המשחק במשקלים יפה, אך לפועל זה מבלבל כשהשם שלך באותיות המודגשות, וגם המילה פרסום. (כך זה נראה כאילו יש קשר ביניהם, ולמילה גרפיקה אין קשר... בתקווה שמובן מה אני מתכוון)
אולי תנסה לשחק עם עוד משקל, או גוון. כי ככה יוצא שהמילה גרפיקה סתם נבלעת, בין שני המשקלים העבים.

• הוסף לסימניות
כשבראשון והשני אתה משתמש באותה צורה, זה יכול לבוא טוב, אם תבחר שזה הסימבול שאיתו אתה עובד, ואח"ז תוכל לשחק איתו, ולמתג אותו.

המשחק במשקלים יפה, אך לפועל זה מבלבל כשהשם שלך באותיות המודגשות, וגם המילה פרסום. (כך זה נראה כאילו יש קשר ביניהם, ולמילה גרפיקה אין קשר... בתקווה שמובן מה אני מתכוון)
אולי תנסה לשחק עם עוד משקל, או גוון. כי ככה יוצא שהמילה גרפיקה סתם נבלעת, בין שני המשקלים העבים.

• הוסף לסימניות
יפה יפה
תחשוב איכשהו לחבר את הSRD עם הקשקושים למיניהם (שבעיני מוצא חן הראשון), וגם לשחק איך ייראה הלוגו לכשעצמו ולא כמו שמוצג בכרטיסי ביקור...

• הוסף לסימניות
יפה יפה
תחשוב איכשהו לחבר את הSRD עם הקשקושים למיניהם (שבעיני מוצא חן הראשון), וגם לשחק איך ייראה הלוגו לכשעצמו ולא כמו שמוצג בכרטיסי ביקור...

• הוסף לסימניות
הראשון מאד יפה מובן הs והr הייתי מוסיפה רק עוד חצי קשת כדי שישלים לd ...

• הוסף לסימניות
אני חושב שזו טעות תמיד לחבר אותיות

לפעמים צריך לעשות את זה פשוט ובלי לנסות לשחק עם כל דבר...
תחשבו ע״ז...

• הוסף לסימניות
מרשים מאד.
הראשון והאחרון יפים. בהדגשה על הראשון.
השני נראה כמו מדליה במגן דוד. שילוב מוזר.
השלישי- נחמד, אבל סגנון היי טק.

• הוסף לסימניות
הראשון, בעיקר בגלל שבקטן הוא ייראה טוב.
וקח בחשבון שלוגו עם כזה רקע - שהוא האישו, לא תוכל להשתמש בו בכל דבר.
זה טוב לצד האחורי בכרטיס ביקור.
כדאי שתעלה לפה את הלוגו בפוזאטיב.

• הוסף לסימניות
הראשון ממש מוצלח

השני מזכיר לי דגל של מדינה כלשהי

השלישי סתמי

הרביעי נדוש

בקיצור לך על הראשון, עם עוד קצת משחק הוא יכול להיות ממש מושלם

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי באשכול המקביל, נסה להיצמד לכללים הבאים:

1. להסיר כל דבר שאינו הכרחי
  2. הלוגו אמור להיות קריא לכל אחד
  3. על הלוגו להראות טוב גם בשחור/ לבן
  4. וודא שהלוגו נראה טוב גם כשמשנים את הגודל שלו
  5. חשוב על המקומות ועל הצורות שבהן הלוגו יוצג
  6. אל תשתמש ביותר משני גופנים
  7. על הלוגו להראות יציב, ללא אלמנטים תלושים ונגררים
  8. הלוגו אמור להיות קל לתיאור
  9. הלוגו לא אמור להפריע ולמשוך את העין יותר מידי
  10. עיצוב הלוגו אמור להיות מאוזן וללא אלמנטים רבים ומורכבים.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה