כללי לוגו של צא"ח

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אשמח לקבל לוגו של צא"ח (אם יש עדייף ויקטורי),
עבור מודעת פרסום לתהלוכת ל"ג בעומר.
לא את הלוגו החדש של התהלוכות,אלא הלוגו שלהם.

תודה רבה מראש
מימי

• הוסף לסימניות
לקוח מהאתר שלהם.
לא ממש איכותי אבל אולי בכל זאת יעזור..

קבצים מצורפים

• habad_03.gif
    KB 6.2 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
מצאתי בגוגל
קצת יותר גדול..

קבצים מצורפים

• img20508.jpg
    KB 24 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
יש לי את הלוגו באיכות טובה בפורמט TIF אך משום מה לא ניתן להעלות קבצים כאלו לאתר, אוכל לשלוח לכתובת מייל.

או אם תרצו, מצורף בנוסף קובץ של הסמל המקורי של צא"ח (שעבר בזמנו הגהה ע"י הרבי).

קבצים מצורפים

• סמל צא'ח המקורי מעובד.jpg
    KB 346.7 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
2OR אתה שפיץ אה
אגב תעשה טובה תשלח גם לי את הTIF למייל, מסתבר שלהם עצמם אין גירסה איכותית של הלוגו. תודה

• הוסף לסימניות
אשלח לך בעז"ה מייל.
ודא"ג גם את הלוגו הזה (שפיץ...) לא מצאתי איכותי, כך שנאלצתי להכינו לבד בצורה וקטורית.

• הוסף לסימניות
אה יפה לך.

רק שים לב לכמה דברים קטנים:

* ההתעגלות למטה לא סימטרית. את נקודות העוגן (באיזו תוכנה שעשית את זה, פוטושופ, אילוסטרייטור או ח"ו איזה תוכנה מעאפנה אחרת) של העיגול תשים אחת מול השניה ככה שההתעגלות תתחיל מאותה הנקודה.

* הקוים של כדור הארץ גם הם לא סימטריים, ויש כאלו שמתעקמים בצורה שונה. הייתי אומר לך לקחת איזה כדור הארץ וקטורי מהרשת ולהשתמש בו.

* הריבוע הסגול למעלה חתוך טיפונת.

* והאותיות קצת מורחבות יותר ממה שצריך (אא"כ כך הרבי אישר).

---
וכ"ז רק אם חשוב לך הלוגו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;379397:
או אם תרצו, מצורף בנוסף קובץ של הסמל המקורי של צא"ח (שעבר בזמנו הגהה ע"י הרבי).

2Or הרי אתה בחור נבון:) .
אתה זוכר את קמפיין "ארץ ישראל בסכנה" בתשנ"ג?
הופיע שם הסמל החדש, וזה היה למראי עיני הרבי.

נדמה לי שאת ה"עם כל הלב לכל אחד" זה באמת הוספה חדשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי שחר;380475:
2Or הרי אתה בחור נבון:) .
אתה זוכר את קמפיין "ארץ ישראל בסכנה" בתשנ"ג?
הופיע שם הסמל החדש, וזה היה למראי עיני הרבי.

נדמה לי שאת ה"עם כל הלב לכל אחד" זה באמת הוספה חדשה.

מעניין... באמת אבדוק זאת.
דא"ג, נראה לי שעדיין מילותיי כפשוטן עומדות. שזהו סמל שעבר 'הגהה'.
ברור שעם זה היה לעיני הרבי אפשר להשתמש וכו', אבל מעשית הרבי לא הגיה זאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה