כללי לוגו שעשיתי

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת חוו"ד על לוגו שעיצבתי למרכז לתזונה בריאה.
אשמח לקבל הצעות לשיפור (עיצוב סלוגן וכו')
attachment.php

attachment.php

קבצים מצורפים

• לוגו 2.jpg
    KB 227.8 · צפיות: 16
  • לוגו 1.jpg
    KB 225.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הלוגו בעברית טוב
רק את הסלוגן צריך לסדר שיהיה מתחת לכל המילה דגנית.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי בעברית, וכמו שכתבו כאן, לסדר את הסלוגון.

• הוסף לסימניות
אם אלו התגובות אז יש למישהו רעיון לסלוגן?
מדובר במכון לאורח חיים בריא..

• הוסף לסימניות
מישהו . . ?

• הוסף לסימניות
הסמל עצמו מצא חן בעיניי, רק קצת הפריע לי שרואים את העלה האחורי ב "חור" של הקדמי. אולי הייתי עושה אותו כהמשך ולא שיראו אותו מאחורה (כמו שעושים "נגיסה" בפאת'פיינדר)

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי שרואים את העלה השני מתוך החור זה נראה כמו הצל.
רעיונות לסלוגן, 'לחיים בריאים יותר'. 'בריאות. רעננות. קלילות.' 'תזונה נכונה - זה הכל'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1245774:
דווקא אהבתי שרואים את העלה השני מתוך החור זה נראה כמו הצל.
רעיונות לסלוגן, 'לחיים בריאים יותר'. 'בריאות. רעננות. קלילות.' 'תזונה נכונה - זה הכל'.

יפה תודה!
יש מצב שזה יהיה שימושי

• הוסף לסימניות
כלומר?

• הוסף לסימניות
דוקא אני אהבתי שרואים את השני מאחורה, נראה לי שזה מה שיוצר את תחושת ה״כנפיים״...
יפה מאד, וכמו שאמרו שהסלוגן יהיה לכל רוחב השם...

• הוסף לסימניות
מישהו . . ??

• הוסף לסימניות
העיצוב נקי ויפה בעיני. (רק השם באנגלית מוכר לי מסופר פארם גבעת סביון/כרטיס המועדון שלהם גם נקרא כך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה