כללי לוגו תקוע

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חברה בשם דיוין (Divine) לוילונות ומוצרי הצללה
רוצה לחדש את הלוגו, שיהיה מודרני יותר

אדום הוא הצבע של הלוגו כיום, היה נראה לי שכדאי להשאיר את הצבע
נתקעתי עם סקיצה אחת, ואני לא מצליחה לפתח אותה לעוד רעיונות.

ההערות שלכם בטוח יעזרו
תודה

קבצים מצורפים

• לוגו.png
    KB 49.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הייתי הולכת על השלישי או השני
אלו עם האותיות השלמות כבר מזכירים מתחרה (דומוס)
בכל אופן-יפה, הE גם מזכירה וילון רומאי שזה נחמד.

• הוסף לסימניות
לדעתי 1. יפה מאוד וקריא ועוד טיפה לעבוד על העיצוב.

• הוסף לסימניות
אהבתי את 4, אבל כולם ממש מוצלחים!

• הוסף לסימניות
4 יפה מאד

• הוסף לסימניות
1 מאד יפה.
כדאי לנסות להוסיף רמה נוספת של שלבים בהירים למטה, ולצמצם את הכיתוב 'וילונות ומוצרי הצללה'.

• הוסף לסימניות
1
באחרים אפשר בטעות לקרוא את שם החברה לא נכון לדעתי
אפילו שהם כולם ממש יפהפיים

• הוסף לסימניות
1 קריא מאד, מינימליסטי ויפהפה
תנסי לכתוב את הסלוגן בשחור, באותיות קטנות יותר (אם את רוצה ש"ישב" לך על השורה- תרווחי בין האותיות)
אגב, לא כדאי להגיד אביזרי הצללה?

• הוסף לסימניות
1 או 2,
2 יותר מעניין, והתוספת של ״הדמיית הוילון״ מעניינת מאד...

• הוסף לסימניות
אמרה פה כבר מישהי, וזו גם דעתי - 3 מושלם!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, אני רוצה ליצור כיוון נוסף כדי להראות ללקוח.
יש לכם רעיון לכוון קצת שונה?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
1 הכי מתאים
יפה איך ששילבת וילון בלוגו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה