כללי לוגו |BIKEKING pro

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
צורניות מעניינת ויצירתית
בתור שילוט זה מצויין, בתור לוגו חייבים להיפטר מרוב הטקסטים

• הוסף לסימניות
שייע: זה ברור אם זה היה לוגו נטו אז הסלוגן לא יכול להיות חלק אינטרגלי מהלוגו, אבל ללוגו הזה יש פונקציה מסויימת, זה שילוט על הטרנזיט משהו כמו שילוט של חנות רק על רכב.

• הוסף לסימניות
הדמות מאוד מעניינת.
שאלה קטנה: למה כל המלל באנגלית? מי קהל היעד שלו?
ואולי תוסיף לי תרגום ונראה מה ניתן להוריד בשביל שאכן יהיה לוגו.

• הוסף לסימניות
בתוספת להערות שלי ממקודם....

אולי כדאי שהעיגולים עם המשושה המסמנים את כלי העבודה ההוא, אז שיראו ברור את צורת הכלי ההוא, חוץ מזה נהדר כרגיל אבל פחות מהראשון...

• הוסף לסימניות
אחרי עיון מעמיק בגירסה השניה, אני חוזר בי מההודעה הקודמת, אבל בכל זאת רציתי לראות את זה עוד פעם, אלי! לאן זה ברח?

• הוסף לסימניות
מעניין
כפרסום/שילוט יפה - לא כלוגו
מעט מגושם וכבד

• הוסף לסימניות
האנגלית מציקה לי. הוא לא מעונין בקהל יעד שאינו דובר אנגלית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sr;291804:
האנגלית מציקה לי. הוא לא מעונין בקהל יעד שאינו דובר אנגלית?

בכלל לא, הקהל הוא אמריקאי\אירופאי במוצהר

• הוסף לסימניות
כאן בארץ?
לחול הלוגו מדהים. את הכמות נראה לפי מספר הגלגלים שיבואו לתיקון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;291770:
אם לא הייתי יודע, ניחוש ראשון שלי היה שמדובר בהרמת משקולות, תוך שכיבות סמיכה.... :)....

ב ד י ו ק !! וואי איך הצחקת אותי :D:D:D
אליהו זה ממש אומנות ה שעשית,
אבל הציור של הב"א עם גלגלים שנראים כמו משקולת או איזה בורג
לא ברור מה הולך שם בקיצור, או מי נגד מי

• הוסף לסימניות
האופציה הראשונה הרבה הרבה יותר קלה להבנה...;)

• הוסף לסימניות
גם אני אמרתי ללקוח שהאופציה הראשונה הרבה יותר טובה, אך הוא חשב אחרת :)

• הוסף לסימניות
לדעתי, לא הראשונה ולא השניה, האופציה השלישית, ורק היא!
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה