כללי לוגו

• הוסף לסימניות
נא לחוות דעתכם

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 146.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
או כזה

קבצים מצורפים

• Untiבtled-1.png
    KB 86 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
בכדי לדעת את מקצועיות הלוגו, צריך לדעת קודם כל עבור איזה מטרה הוא משמש ואז לבחון אם הוא אכן משרת אותה או לאו..

אוקי, הבנו שזה קונדטוריה או משהו כזה, אבל תן עוד קצת...

• הוסף לסימניות
תעשה את הסימבול יותר מופשט

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו פה, צריך לדעת למה הלוגו.
אבל ככה סתם, הוא נראה יפה ומקצועי.
וכן, אמריקאי לחלוטין! יפה מאד, אהבתי!!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את השני.

• הוסף לסימניות
הראשון נראה טוב יותר, בשני חסר מסגור.
אבל יש בו בעיה מסויימת בצבעוניות:
הצהוב של הגבינה בודד במערכה.
אין לו תשובה מלמטה.

• הוסף לסימניות
אם מדובר על מותג של שירות הסעדה כלשהו, הייתי ממליץ להוסיף צבע אדום ללוגו, ובכל מקרה לא לשים כחול כי כחול ואוכל לא הולכים יחד כלל!! (שים לב לכל הלוגואים המפורסמים של חברות כמו מקדונלד'ס וכו' - כחול לא תמצא שם...)

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם, אכן הוא לאמריקאים.
הוא לוגו לחברה חדש שמוכרים עוגות ומאפי' גבינה וכו' (סליחה על העברית שלי)

• הוסף לסימניות
דעתכם עדיין מתקבל בחפץ לב

• הוסף לסימניות
מאוד חמוד, הייתי מצפה לראות משהו קצת יותר אלגנטי למקום שמוכר עוגות ומאפים
כשראיתי את הלוגו חשבתי שהוא לפיצריה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמה;1132367:
מאוד חמוד, הייתי מצפה לראות משהו קצת יותר אלגנטי למקום שמוכר עוגות ומאפים
כשראיתי את הלוגו חשבתי שהוא לפיצריה
הם מוכרים בעיקר מאכלים להנאה (ספורטי) ולא כל מיני עוגות

• הוסף לסימניות
להוריד את הכחול!
כחול ואוכל לא הולך ביחד!!
אהבתי מאוד (אולי כי אני גם אמריקאית :p) וסליחה על העברית שלי ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה