כללי לוגו

• הוסף לסימניות
שלום,
המטרה היא לוגו לחברה המשווקת ומפיקה מזכרות ותשמישי קדושה
כגון - ברכונים, זמירונים וכו'

הנסיון היה לעלות על הנקודה המייחדת את התחום ולפשט אותה
איזה כיוון בעיניכם הכי נכון להמשיך איתו הלאה?

תודה למשיבים

קבצים מצורפים

• לוגו תפארת.png
    KB 32.8 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
נראה לי ש 1 ואולי לתת את הנקודות על הכתר בצבע בורדו כמו הדף המקופל מאחורה

• הוסף לסימניות
במחשבה שניה אולי 2 כי הטקסט יותר תופס לעין??

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי ללכת על הסגנון של 1 או 2

• הוסף לסימניות
לא כ"כ מסתדר לי...
נראה לי שלכאורה בעין הרי הכתר כאילו מודפס על הברכון המתקפל ולכן הוא צריך להיות בהטיות בהתאם....
וסתם ככה לוקסברגר והומינר יש לוגו שהוא יותר כמו חותמת עם עיטורים מסביב. לא כ"כ רואים שהוא שייך לקטגוריה של הברכונים, אז אולי זה גם יעזור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1196287:
לא כ"כ מסתדר לי...
נראה לי שלכאורה בעין הרי הכתר כאילו מודפס על הברכון המתקפל ולכן הוא צריך להיות בהטיות בהתאם....
וסתם ככה לוקסברגר והומינר יש לוגו שהוא יותר כמו חותמת עם עיטורים מסביב. לא כ"כ רואים שהוא שייך לקטגוריה של הברכונים, אז אולי זה גם יעזור...

אז מה אם להם יש לוגו מסויים
כל הרעיון הרי הוא לייצור בידול לא?

• הוסף לסימניות
נכון,
גם לדעתי 1 או 2
וכמובן גם לדעתי מפריע שהכתר ישר על הברכון המתקפל
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני שוב מציין פה שאלו כיוונים בלבד.
מדובר בסקיצות

• הוסף לסימניות
אולי 1.
הייתי מורידה ניקוד.
הטקסט מדי ישר מרובע ומרווח. אולי קצת יותר טיפוגרפיה.
את הברכון תנסה לשים מימין למילה ובגובה המילה.

• הוסף לסימניות
הלוגו לא אמור להכיל את המוצר.
הלוגו אמור להיות הסמל שילווה את המוצרים והמיתוג ויביע את ערכי המותג באופן קולע ומושלם.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה