כללי לוגו

• פותח הנושא Yael
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד

שלום! ;)
שמי יעל ואני מאיירת ומעצבת גרפית.
אני לא זוכרת אם כתבתי כאן פעם, אבל אני ותיקה בפורום האיור ולכאן כמעט ולא נכנסתי. ראיתי פה מעצבים מוכשרים ואשמח לפרסם כאן מדי פעם ולשמוע את דעתכם (:
הנה לוגו שעיצבתי עבור קיוסק משקאות ביפו, אשמח לשמוע את דעתכם.

קבצים מצורפים

• לוגו.png
    KB 153.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נראה יפה ונקי.
לא מרגישים את היוגורט, אולי תתני לאותיות טיפה מרקם אות תנועה שתסמל אותו?

• הוסף לסימניות
מקסים יותר מדי פירות לטעמי

• הוסף לסימניות
מדהים זה מאוד מושך קונים מרגישים את המיצים רק מלהסתכל
אבל נראה לי שהרקע צריך להיות יותר זרחן

• הוסף לסימניות
מקסים!

זה מקסים, משדר רעננות ומקפיץ
אבל- אני חושבת שיש בלוגו יותר מדי אלמנטים והוא לא ייראה טוב בקטן
הייתי מורידה את רוב הפירות ומשתמשת בהם לעיצוב שאר החומר הפרסומי של החנות
הצלוחה

• הוסף לסימניות
מקסים ומעורר השראה....
לי מפריע המיקום של המילה 'Jaffa'

• הוסף לסימניות
בא לי פרוזן...
פשוט מקסים!
(לא נעים לי אחרי עבודה כ"כ מושקעת להציע לך לעשות צלליות של הפירות...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1348756:
מקסים ומעורר השראה....
לי מפריע המיקום של המילה 'Jaffa'
איפה היית ממקמת אותה?

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים! הלקוח אהב זאת כך וכנראה כבר הדפיס כך שאין למה לשנות, אבל אקח לתשומת לבי לפעמים הבאות בעזרת ה'. תודה!

• הוסף לסימניות
הוא אהב את זה בצדק, זה יפה מאד.

• הוסף לסימניות
מקסים!
עיצוב משובח ביותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה