כללי לוגו

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים: איזה לוגו הכי יפה?
לקוסמטיקאית שמייצרת משחות טבעיות.
ואיזה צבעים אתם ממליצים?

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    1.1 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
לא יודעת למה הצבעים השתנו מאד בתמונה!

• הוסף לסימניות
האחרון הוא בעל הפוטנציאל המירבי בעיני מבין שלל הלוגויים,
ממליצה לך לקחת אותו ועליו לעבוד. הצבעים נראים לי לא מספיק מתאימים (גם אם הם לא מדויקים) אבל זו התחלה מעולה.
הראשונים הזכירו לי משום מה קצת את אגד...
מחכים שתעלי לנו את התוצאות!

• הוסף לסימניות
אולי כדאי צבעים יותר רכים כמו גווני הוורוד או גווני סגול ואם את רוצה את הטבעי אז אולי גווני ירוק רכים ולא כמו זה שנראה לי כמו חברת גז..........

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
דוקא הצבעים יפים במקור....
אוף למה זה עולה ככה?.............

• הוסף לסימניות
תבדקי אם לא עבדת עם צבעי CYMK ושמרת כRBG

• הוסף לסימניות
גם אני חושב האחרון הכי עדין ויפה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהשני מעולה!
אבל- לצבוע את הא' באותו צבע כמו ה'נהור', שיקרא כמילה אחת.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה היו הצבעים המקוריים אבל..הראשון הגוונים הכי משדרים משהו טבעי. כמובן עם ירוק לא זוהר. מבחינת הטיפוגרפיה, לענ"ד, הא' הגדולה לא תורמת, כדאי להקטין לגודל של שאר המילה. ואת שורת המיצוב למטה הכי טוב כמו השני.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המאירים והמעירים!!
מה עכשיו?

אוווווו!!!!!!!!!!!!!!!! עלו הצבעים....

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 54 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
ב״ה

האחרון עם שילוב צבע נוסף, ועוד מעט ליטוש.

• הוסף לסימניות
איזה צבע נראה לך משתלב פה ??

• הוסף לסימניות
ראשון משקף יותר טבע, אך הא' האחרונה צריכה שיפוץ לדעתי הרגל התחתונה צריכה להיות כמו של כל הפונט ובאותו צבע ורק למעלה יתהפך לעלה כמו השני, כך זה יראה כעלה הצומח באדמה, (ואולי להקטין עוד את השורה למטה כמו השלישי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה