כללי לוגו

• פותח הנושא nili
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שבוע טוב
אשמח לשמוע חוות דעת על הלוגו.
זה אמור להיות לוגו לחברה של התרי בניה, שיפוצים ועוד..

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 34.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
כולם יפים! אני יותר מתחברת לראשון מימין, נראה לי שמשחק בכמה צבעים מיותר. והטקסט תעשי שיסתיים יחד עם ה-L בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני דוקא אהבתי מאוד את הראשון משמאל.. יש בו משו מיוחד
בהצלחה..

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד!
הימני מוצלח מאד
אולי עןד קצת עבודה וזה מושלם!

• הוסף לסימניות
הראשון מימין נראה לי הכי מבין השלושה.
כדאי לוותר על מעברי הצבע ולהשתמש בשני צבעים מוחלטים.
כדאי גם להרחיק יותר בין הלוגו והאותיות שלא יחשבו שכתוב IBL

• הוסף לסימניות
הראשון מימין מקסים!
אולי עוד קצת לשחק עם הצבעים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nili;370616:
שבוע טוב
אשמח לשמוע חוות דעת על הלוגו.
זה אמור להיות לוגו לחברה של התרי בניה, שיפוצים ועוד..

החברה הנ"ל לא ישראלית?!?

• הוסף לסימניות
הראשון משמאל מקסים, אך לא משקף בניה, הראשון מימין טוב מאד - צריך משחק של צבעים וכמו"כ יישור השורה התחתונה עם הלוגו

• הוסף לסימניות
הראשון מימין מאד יפה, רק צריך לבדוק אם יש אפשרות שהם שולים טפסים בפקס ואז המעבר לא יראה ברור

• הוסף לסימניות
הראשון משמאל!
(הלבנים לא משקפות בניה?)

אם הולכים על הימני, חסר בצבעים ניגודיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטייפ;370653:
הראשון מימין נראה לי הכי מבין השלושה.
כדאי לוותר על מעברי הצבע ולהשתמש בשני צבעים מוחלטים.
כדאי גם להרחיק יותר בין הלוגו והאותיות שלא יחשבו שכתוב IBL

בדיוק.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הפונט של השמאלי כשהשורה התחתונה בחום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה