כללי לוגו

• הוסף לסימניות
לדעתי 1 הטוב ביותר
3 גם כן אבל צריך להחליף את הצבעים

• הוסף לסימניות
ממליץ על 4. ואולי גם על 5.

• הוסף לסימניות
יפה והחלטי 1

• הוסף לסימניות
אחד מוצלח וגם השאר! (מבלבל פה העסק, הא?...) :)

• הוסף לסימניות
בס"ד
בסוף תהיה לך עבודה סטטיסטית, כל אחד והטעם שלו:
מקום ראשון 1
שני - 4
שלישי 9

• הוסף לסימניות
בוחרת ב-3 עם הצבעים של-1

• הוסף לסימניות
לענ"ד אחרי כל מה שכתבו לך תבחרי ב-4- לענ"ד הוא מאוד מוצלח ויפה

• הוסף לסימניות
הבחירה שלי הייתה בגלל שילוב של צבע ופונט נכון
שאר הפונטים לטעמי לא מספיק חזקים לחברת שילוט
8 נחמד ומקורי אבל חייב עוד ליטוש, החלפת פונט וצבע, והמסגרת הכפולה חונקת אותו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;415635:
הבחירה שלי הייתה בגלל שילוב של צבע ופונט נכון
שאר הפונטים לטעמי לא מספיק חזקים לחברת שילוט
8 נחמד ומקורי אבל חייב עוד ליטוש, החלפת פונט וצבע, והמסגרת הכפולה חונקת אותו
אריאלס, בלי קשר לאשכול זה ראית את הפרסומת של המודיע לפורום מנהלים? יש שם חיקוי מובהק ללוגו שלך.
מיכל - מתנצלת שלא הגבתי ללוגו פשוט הראש שלי לא עובד כרגע, אבל במבט מלמעלה יש שם כמה מוצלחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Looooona;415344:
מקווה שאת לא הולכת לבלבל את הלקוח עם זה כי רק מרוב מבחר הוא יגיד שהוא לא לוקח כלום!

זה בערך מה שקרה...;)

איך הכיוון הזה?

קבצים מצורפים

• לוגו-12.jpg
    KB 189.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הראשון מהקובץ האחרון מקסים!
את השורה למטה הייתי עושה בפונט דפוס,
כמו"כ הצבעים מזכירים חברת חשמל.

• הוסף לסימניות
ממש מזכיר חברת חשמל

אוף הלוגו הראשון בקובץ הראשון כ"כ שידר לי שלטים וכו' והוא כ"כ יחודי ומינימליסטי
משהו שיזכרו ויקשרו אותו לחברה שלו.

כך נראה לי- ממש חבל לי - זה לוגו מצויון ויציב.

• הוסף לסימניות
אהם... אני עדיין בדעה שאחד ושלוש (בשינוי צבע) מהקבצים הראשונים יותר משדר ויותר יציב ומביע.
זה קצת מפספס את המטרה... ילדותי משהו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;415343:
בעיניי - 5.
1 מדי קיטשי.
אם רק תקטיני מעט את הטקסט.

טוב, זה לא קורה הרבה אבל אני מסכימה עם כל מילה של אלי... :)

לגבי החדשים שהעלת הראשון נחמד אבל מזכיר מידי את חברת החשמל (גם בצבע וגם בצורה). אולי אם תשני את שילוב הצבעים ותעשי את השורה התחתונה בפונט דפוס זה יראה טוב יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;415410:
וואי, מיכל, בילבלו אותך לגמרי...

יש לוגו שמישהו לא אמר שהוא הכי יפה?

אגיד לך את דעתי, (המבלבלת)
הרבה אהבו את 1 וגם את 7 בגלל הצבעים החזקים, הבולטים והמשדרים מקצועיות.
הניקוד - לדעתי, גורע. משום שהוא משדר מסר "ילדותי" משהו, או לקשי הבנה (מקובל לנקד מילה שהפרשנות הראשונית שלה שונה ממה שהתכוון המשורר, אך כאן אין זה המקרה)

לעומת זאת רוב הלוגואים שהעלית, אם כי הם מבוצעים בצורה גרפית נקיה ומקצועית - אין בהם בידול משמעותי. האם העין "תצלם" את הלוגו הזה ותזהה אותו גם מרחוק, ותקשר אותו למותג? ברובם, לצערי, לא.

הלוגו שיש בו חידוש משמעותי הוא - 8. כאן יש אמירה רלוונטית ומתאימה למסר, אך גם חדשה ויוצאת דופן. הבעיה שלו היא הגוונים האנמיים.
בקיצור, הייתי משקיעה ב-8. שינוי גוונים דרסטי, אולי משחקים בעוביי הקו, ואפשר גם לחשוב על פונטים נוספים.

בהצלחה!

לא יודע למה, אבל אני תמיד מסכים עם דברי המורה.
אולי בגלל הטון, ואולי בגלל שזה נכון...

:)

• הוסף לסימניות
איך זה נראה עם צבעים אחרים?

קבצים מצורפים

• לוגו-13.jpg
    KB 118.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
4 ו- 7
חבל על הויכוח

• הוסף לסימניות
הרעיון האחרון בשינוי פונט של דפוס עם עיצוב שונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה