כללי לוגו

• הוסף לסימניות
מנסה לכוון לרצון הלקוחה...
(היא בקשה דובדבן בתוך קוקוס)

קבצים מצורפים

• פירות קסומים-03.jpg
    KB 115.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אוי... הקודמים היו הרבה יותר מיוחדים ויפים......

• הוסף לסימניות
אז מה עושים שהיא לא אהבה כלום??

• הוסף לסימניות
לדעתי אלה מסודרים יותר.
אהבתי את הראשון- אולי ללא המסגרת?
בשני- כדאי להוריד את המסגרת הדקה התוחמת את העיגול הירוק, ואלי לחתוך גם למעלה.

• הוסף לסימניות
אני דווקא ממש אוהבת...
כרגע זה נראה יותר מדבקה למחית\ריבה...

אבל אני ממש מתחברת לסגנון.

• הוסף לסימניות
בשביל הלוגו זה מורכב מדי גם מבחינת הצורות וגם מבחינת הצבעים. אהבתי את הראשון יותר, אבל גם עם הסקיצה הזאת אפשר להגיע ללוגו טוב. תעשי את הלוגו בשחור לבן, תורידי את כל המסגרות, כרגע לקוקוס החתוך אין נפח, זה נראה כאילו יש עליו מכסה לבן עם ציור דובדבן, גם צל הדובדבנים מיותר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ועכשיו?

קבצים מצורפים

• פירות קסומים5-05.jpg
    KB 66.6 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
את שמה כאן שתי מלים מאוד מבטיחות, ולא מממשת את ההבטחה שלך.
הבטחת קסום ומרגש, תני לי קסום ומרגש.
בלי להתחבא מאחורי אליפסות בתוך ריבועים שכביכול מרגיש לך שהם "מחזיקים" לך את הלוגו.

(אני מקווה שאת לא מתייאשת מההערות שלי. הסיבה היחידה שאני מרשה לעצמי להגיב לך כך היא שאני רואה שיש לך המון פוטנציאל. ואני מאוד לא רוצה שתסטי מהר מדי לכיוון ה"ועדת קישוט", כשיש לך יכולות להרבה יותר מזה)

• הוסף לסימניות
הראשון הרבה יותר יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;686804:
את שמה כאן שתי מלים מאוד מבטיחות, ולא מממשת את ההבטחה שלך.
הבטחת קסום ומרגש, תני לי קסום ומרגש.
בלי להתחבא מאחורי אליפסות בתוך ריבועים שכביכול מרגיש לך שהם "מחזיקים" לך את הלוגו.

(אני מקווה שאת לא מתייאשת מההערות שלי. הסיבה היחידה שאני מרשה לעצמי להגיב לך כך היא שאני רואה שיש לך המון פוטנציאל. ואני מאוד לא רוצה שתסטי מהר מדי לכיוון ה"ועדת קישוט", כשיש לך יכולות להרבה יותר מזה)

אבל מה עושים שהלקוחה מתעקשת, וזה הכיוון שמתחיל לדבר אליה????

• הוסף לסימניות
יש לזה פוטנציאל להיות משהו טוב (עם שיפורים).
החיתוך של הקוקוס צורם לי בעיקר במד ימין, יש שם כמה חתיכות לבנות.

הייתי ממליצה לך בסוף אם את הולכת על הקוקוס, לנסות לבנות אותו מחדש בווקטור עם כלי המברשת, זה יכול לצאת מדהים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;686806:
אבל מה עושים שהלקוחה מתעקשת, וזה הכיוון שמתחיל לדבר אליה????

בלוגו הראשון שלך - זורמים איתה, מקבלים את התשלום, תודה ושלום.
בלוגו העשירי שלך (או החמישי, או השני, תלוי במידת בטחון העצמי שתגייסי) מתחילים להקרין קודם כל לעצמך ואח"כ ללקוחה, שאשת המקצוע זו את. ושאת יודעת מה ידבר ללקוחות שלה, שזה הדבר הכי חשוב, ולא מה מדבר אליה (אני מדי פעם אומרת ללקוחות בחיוך "אה, כזה אתה אוהב? אז תקנה פוסטר כזה לסלון").

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את הקודמים. לטעמי היו מלאי חיים יותר ורעננים יותר. כמו שפירות צריכים להיות.

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שהקודמים היו הרבה הרבה יותר מיוחדים!!!!!!

• הוסף לסימניות
זה סגנון אחר לחלוטין מהקודמים
יש פה ניחוח קצת ישן, מה שנקרא רטרו
אני אוהבת, כי זה שונה ממה שרואים בד"כ במחוזותנו
לדעתי האחרון ביותר - עם פוטנציאל, בתנאי גמור שתמצאי דרך להעמיד אותו באופן מאוזן
המסגרות כרגע "הורגת אותו"
והטיפוגרפיה הולכת לאיבוד שם
אם זה הכיוון - תעבדי על זה, נסי לפתור את החידה, זה כיף גדול להגיע ל - "אה!"

• הוסף לסימניות
לדעתי יש בזה באמת משהו שונה קצת מהכל בתחום הזה
תוציאי החוצה את הקוקוס > שימי את הכיתוב מתחת
ותנסי אולי אם את רוצה רקע לעשות רקע מסביב לאגוז..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה