כללי לוגו

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים בבחירת הלוגו, הלוגו שנבחר (גם ע"י הלקוחה) הוא זה,
הבעיה שלי זה עם הסלוגן הוא היה נראה לי תלוש קצת לכן הוספתי לו איזה שהוא אלמנט,
מה אתם אומרים? מוסיף? גורע?.. משהו אחר?
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• נשית לוגו.jpg
    KB 591.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
האלמנט מיותר לחלוטין. לכי על הראשון, תכניסי את הסלוגן טיפ טיפה פנימה - שמאלה.
כנראה ישרת אותו לאוביקט העליון עם סרגל... אבל בגלל העגלוליות שלו, נוצרת אשליה שזה חיצוני יותר

• הוסף לסימניות
אני בכלל הייתי מיישר לשמאל את הסלוגן, התוספת מיותרת לחלוטין

• הוסף לסימניות
תכניסי את כל הסלוגן תחת המילה נשית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;780736:
האלמנט מיותר לחלוטין. לכי על הראשון, תכניסי את הסלוגן טיפ טיפה פנימה - שמאלה.
כנראה ישרת אותו לאוביקט העליון עם סרגל... אבל בגלל העגלוליות שלו, נוצרת אשליה שזה חיצוני יותר

תודה לך! זה באמת כך נראה הרבה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
תנסי אולי להכניס אות הסלוגן תחת המילה נשית ואת הפרח בצד להגדיל וליישר אותו אל הכיתוב והסלוגן.

• הוסף לסימניות
בפירוש אין כאן צורך באלמנט.
ברגע שתסדרי את הטקסט בצורה מאוזנת, ותרגישי "זה זה!" -
תראי שלא צריך קו או משהו שיחזיק אותו
נסי את מה שהציעו לך כאן, ועוד אפשרויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה