לוח גרפי - עזרה | תודה!

• הוסף לסימניות
אני מקווה שכאן זה המקום המתאים לשאול את השאלה הזו...

ציירים/ות יקרים/ות, יעזור לי מאוד אם תוכלו לחוות דעה על לוח גרפי מסוג Wacom intos pen.
http://www.arigent.co.il/Products/ProdDtl.asp?Pid=4009

אני ממש לא ציירת, אלא מעצבת גרפית ומציירת מתוך תחביב (לא הרבה), ורוצה כעת לעבור ללוח גרפי כתחליף לעכבר (יש לי כאבים ביד :( והמליצו לי לעבור לעט)

רציתי לדעת, האם הלוח הזה מומלץ? נוח? אני משערת שרובכם משתמשים בלוחות יקרים יותר, אבל אולי מישהו מכיר, או מבין במפרט הטכני שלו ויודע להמליץ.
ואם הלוח הזה לא טוב - אם אפשר המלצה על לוח אחר במחיר של עד 500 ש"ח.

מקווה שלא הפרעתי בשאלותי...
תודה ענקית! :)

צפה בקובץ המצורף 195055

קבצים מצורפים

• Screen shot 2014-05-15 at 10.38.35 PM.png
    KB 91.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לא מכירה את הלוח הספציפי הזה, אבל הוא נראה בסדר גמור

• הוסף לסימניות
מצוין. בשבילי אין הבדל בינו לבין אחד מומלץ ביותר שעלה 1600 בזמנו.
בעצם יש הבדל - זה יותר קטן ויותר פרקטי בשבילי. הרבה יותר כיף מהיקר.

• הוסף לסימניות
יש לי דומה מאד עם עוד כמה שכלולים שאין בהם ענין... הוא מעולה.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
תודה ענקית לכל מי שענה! עזרתם לי מאוד!

רק שאלה קטנה: מה בעצם הגודל הכולל שלו? לא הצלחתי להבין מה המשמעות של "שטח אקטיבי: 152 על 95 מ"מ" - זה גודל סביר? לא קטן מידי?

ושוב תודה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אש קודש;1268719:
מה זה אומר "Multi touch"?
Multi touch זה פונקציה שמאפשרת שימוש בטאצ' על הלוח עצמו. לא כ"כ שימושי.

נכתב ע"י יעל 100;1269480:
תודה ענקית לכל מי שענה! עזרתם לי מאוד!

רק שאלה קטנה: מה בעצם הגודל הכולל שלו? לא הצלחתי להבין מה המשמעות של "שטח אקטיבי: 152 על 95 מ"מ" - זה גודל סביר? לא קטן מידי?

ושוב תודה :)
לצרכים שלך זה מספיק בהחלט, אין צורך בגדול יותר אם את לא הולכת לצייר עליו הרבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה