כללי לוח לעד

• הוסף לסימניות
שלום אני מעונינת לעצב לוח עד להורי, אולי יש למישהו באינדיזין או באילוסטריטור את הלוח מוכן,(מי שלא מכיר זה לוח רב שנתי שי בו רק תאריכים וחודשים), או מישהו מכיר מקום ברשת שאפשר להוריד אותו?
תודה לעוזרים
יום נפלא.

• הוסף לסימניות
אני הכנתי כזה דבר ולא נראה לי שיש לוח מוכן, אבל זה הכי פשוט להכין בגלל שזה ללא ימים,
זה רק תאריכים וחודש, או שורות, או משבצות, את יכולה גם לשחק עם המשבצות שלא יהיו רצופות..
את יכולה לראות פה דוגמאות
http://www.maystudio.co.il/maio/add_book.html

• הוסף לסימניות
כן נכון, אבל חשבתי שאולי יש למישהו מוכן וזה יחסוך לי זמן עצלנית שכמותי..

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש לי באינדיזיין, אני אבדוק אחה"צ.

• הוסף לסימניות
שירונת.

יש לי משהו שעשיתי ואני יכולה לשלוח לך אם את רוצה.
תוכל להשתמש כבסיס או להשתמש בזה כמו שזה.
מעונינת?!

• הוסף לסימניות
טעות, מה שחשבתי שיש לי לא היה לוח לעד, זה היה לוח שנה רגיל.
יש לי לוח לעד משהו ישן מאוד שנעשה בפאוור פוינט. גם זה יכול לעזור???

• הוסף לסימניות
אשמח ממש שתעלי את הקובץ.אפילו כבסיס זה יכול לעזור.

• הוסף לסימניות
ההודעה הקודמת היתה עבור MICHALUSH עפרה תודה רבה אבל אין לי מה לעשות כל כך אם זה בפאוור פוינט.

• הוסף לסימניות
בבקשה.
לשימוש פרטי בלבד.

קבצים מצורפים

• בסיס לוח שנה.rar
    KB 159.2 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה