לוח מגע לא מגיב ללחיצות

• הוסף לסימניות
מה לעשות? אנימשתגעת,
יש תגובה רק דרך קליקים ימני ושמאלי אבל לא תגובה על סמן העכבר וחיצה בלוח המגע.

• הוסף לסימניות
מתקנת טעויות טקסט,
ציינתי - אני משתגעת.
שרק הקליקים הימני והשמאלי במחשב (LENOVO) מגיבים.
ואילו אני רגילה להקשה פעמיים בלוח המגע על מיקום סימון העכבר וזה כבר לא פועל.
ניסיתי לחיצות על F5 וגם עם FN ולא הועיל פליז תנו לי כמה אופציות.

• הוסף לסימניות
האם היה מגע עם רטיבות בזמן הניקיון לפסח?

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לבדוק בהגדרות של העכבר
המגע עצמו פועל?

• הוסף לסימניות
גם לי יש מחשב של לנובו שהטאצ' פד לא עובד הרבה פעמים.
הפתרון שמצאתי הוא פשוט ללחוץ פעמיים על Fn יחד עם F11 (שכך זה מבטל ומחזיר את ההפעלה של הלוח מגע)
זה באמת משגע.
יש לי ברעיון עכבר נפרד, אבל כשאני רוצה להשתמש רק בעכבר של המחשב - זה ממש מטריד.

• הוסף לסימניות
האמת היא שניסיתי לגעת בכל! ההגדרות ולא עבד.
אבל בעלי שיחק ושיחק בהגדרות עד שהצליח, הבעיה היא שהוא לא יודע לשחזר איך הסתדר לו.
כעת הכל בסדרק, אבל מעניין אותי לשמוע אופציות כדי שאדע למקרה של פאשלה פעם הבאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה