כללי לוח שנה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tal_hc;n4921714:
פרטי המבצע: עשה שיתוף לאתר בפייסבוק, שלח לי בווטסאפ (או סמס) לטלפון: 0522769605 צילום מסך שעשית שיתוף ואני אחזור אליך עם הוראות איך לקבל את הלוח.

תודה על תגובתך!

לי אישית זה לא מתאים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלרינט;n4921745:
תודה על תגובתך!

לי אישית זה לא מתאים...

אתה יכול לפנות אלי בפרטי ואני אוכל לעזור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בד;n4921414:
אפשר אולי עוד שאלה
אולי אפשק הסבר איך להתקין את זה נכון
אולי ההתקנה לא היתה נכונה
תודה על כל תשובה

איך אני עושה ריסטרט

• הוסף לסימניות
ריסטרט זה הפעל מחדש.
וכל הכבוד לניק tal_hc על הסבלות והנכונות לעזור. תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלרינט;n4921861:
ריסטרט זה הפעל מחדש.
וכל הכבוד לניק tal_hc על הסבלות והנכונות לעזור. תודה!

תודה על העזרה , אבל ההודעה יוצא לי כל הזמן ועשיתי הפעלה מחדש וזה לא פועל התוכנה
מוצב פה צילום מסך , אולי זה יעזור ומישהו יכול לעזור

קבצים מצורפים

• Doc1.pdf
    KB 157.8 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י בד;n4921881:
תודה על העזרה , אבל ההודעה יוצא לי כל הזמן ועשיתי הפעלה מחדש וזה לא פועל התוכנה
מוצב פה צילום מסך , אולי זה יעזור ומישהו יכול לעזור

לכל אילו שנתקלו בבעיה הנ"ל, הכנתי גרסה חדשה שאמורה לפתור את הבעיה. לחצו כאן לגרסה החדשה. (כמובן קודם כל למחוק גרסה קודמת - למחוק את כל ספרית C:\CalDesign )

• הוסף לסימניות
נראה מגרה,
אבל התקנתי את הגרסה מהלינק החדש וגם היא לא עובדת לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tal_hc;n4921948:
לכל אילו שנתקלו בבעיה הנ"ל, הכנתי גרסה חדשה שאמורה לפתור את הבעיה. לחצו כאן לגרסה החדשה. (כמובן קודם כל למחוק גרסה קודמת - למחוק את כל ספרית C:\CalDesign )

תודה על הגרסה החדשה, התקנתי את זה מחדש אבל ולא יוצאת לי שום הודעה אבל זה לא נפתח לי כמו כל תוכנה השאלה איך זה צריך להפתח כמו כל תוכנה רגילה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לתת לי עוד פעם הסבר איך מתתקינים את התוכנה ואם זה נכנס אוטומטי לאינדיזיין ואיך משתמשים בו
אשמח לקבל תשובה בהקדם זה מאוד חשוב לי\
תודה

• הוסף לסימניות
ניתן להתקשר אלי ואני אנסה לעזור: 0522769605

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקבל את התוכנה שוב פעם במגיקוד? או לוח שנה תשע"ח?

• הוסף לסימניות
אשמח גם: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה,

• הוסף לסימניות
אשמח ג"כ לקבל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להסביר איך להתקין
התקנתי את זה וזה לא עובד אצלי
יכול להיות שזה קשור לוינדוס 10?
אשמח לשמוע בהקדם
תודה

• הוסף לסימניות
גם לי לא נפתח !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה