כללי לוח שנה (יש תמונות בנות)

• הוסף לסימניות
עלי לעצב לוח שנה משפחתי. לאחר כמה נסיונות נפל אני פונה אליכם, ומבקשת ממי שיוכל להעלות לי דפים מלוח שנה סתם, שיהיה לי להשראה. זה יעזור לי מאד. (ולכל המפנים לתיקי העבודות- עיינתי שם כבר, תודה!) תודה לכולם ולכולן!

• הוסף לסימניות
תודה למשיבים באישי, אשמח לדוגמאות נוספות!

• הוסף לסימניות
...

..

קבצים מצורפים

• לוח שנה.jpg
    2.4 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
עדין ומלא טעם!
לייק!!

• הוסף לסימניות
באמת נקי ומכובד,
מעוצב מקסים!

• הוסף לסימניות
לא ביקשו חוו"ד אבל בכל זאת.. מכובד ויפה מאוד..
סתם מעניין, לדעתכם לא היה יותר מסודר לעין אם בימים ה'ריקים' היו גם מלבנים ריקים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;781346:
לא ביקשו חוו"ד אבל בכל זאת.. מכובד ויפה מאוד..
סתם מעניין, לדעתכם לא היה יותר מסודר לעין אם בימים ה'ריקים' היו גם מלבנים ריקים?
נראה לי כך מעניין יותר, ולא איזו טבלה מדויקת.

• הוסף לסימניות
חח....מסתבר ששווה לעלות עבודות להשראה..:)
תודה רבה לכולם...

א ל י המלבנים הריקים-רייקים מידי והורסים את האחידות של התאריכים..וגם בכותרת במקום תשרי...הייתי צריכה לכתוב תשרי חשון....קיצור דברים קטנים שלא היו עושים טוב ללוח שנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagit;781450:
חח....מסתבר ששווה לעלות עבודות להשראה..:)
תודה רבה לכולם...

א ל י המלבנים הריקים-רייקים מידי והורסים את האחידות של התאריכים..וגם בכותרת במקום תשרי...הייתי צריכה לכתוב תשרי חשון....קיצור דברים קטנים שלא היו עושים טוב ללוח שנה
ככה הם יותר ריקים מידי...:p
ולא התכוונתי שתחשיבי אותם כימים מהחודש שעבר\הבא ותשני את הכותרת בעקבותם.. אלא ריקים ממש.. רק מלבנים..
אבל זה בסדר גם ככה זה יפה מאוד..

• הוסף לסימניות
תודה רבה....

הלוח שנה הוא של שנת תשעב ככה שהוא הודפס כבר ואפילו נמצא בשימוש ככה שאת הנעשה אין להשיב....
אולי בלוח של שנה הבאה ננסה

• הוסף לסימניות
בבקשה (יש תמונות של בנות)

כמה דוגמאות.

קבצים מצורפים

• calendar1.jpg
    KB 89.7 · צפיות: 12
  • calendar2.jpg
    KB 79.8 · צפיות: 12
  • calendar3.jpg
    KB 83.5 · צפיות: 13
  • calendar4.jpg
    KB 80.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
חמודה ושלדג,
איך בנוי הלוח- התמונות והתאריכים באותו דף וכך מדפדפים או שיש קיפול בין תאריכי החודש לתמונות?
מקווה שהשאלה מובנת.
תודה על ההענות.

• הוסף לסימניות
ככל הנראה הספירלה נמצאת בראש העמוד עם מתלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י acrl;781946:
חמודה ושלדג,
איך בנוי הלוח- התמונות והתאריכים באותו דף וכך מדפדפים או שיש קיפול בין תאריכי החודש לתמונות?
מקווה שהשאלה מובנת.
תודה על ההענות.

אצלי הספירלה נמצאת למעלה והכל דף אחד.

• הוסף לסימניות
בלוח שלי

נכתב ע"י acrl;781946:
חמודה ושלדג,
מקווה שהשאלה מובנת.
תודה על ההענות.
מדובר בדף A4 עומד, כשהספירלה בראש העמוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה