כללי לוח שנה | מאיפה מתחילים?

• הוסף לסימניות
יש לכם טיפים והמלצות?

איך אני משיגה תאריכים של שנה הבעל"ט?

• הוסף לסימניות
1. מעצבים.
2. זמנים, לוקחים מהלקוח, או מ'קלוח'.
3. מזרימים את הזמנים, באמצעות מיזוג נתונים, אם הדבר אפשרי.
4. אם זה לא אפשרי, מזרימים באמצעות תיבות משורשרות אחת על השניה, בעזרת שכבות.

• הוסף לסימניות
חשוב להדגיש בקשר לקלוח!!!!
אל תשכחי להגדיר בתוכנה כמה זמן ההדלקת נרות מלפני השקיעה (18 דק'... 30 דק' וכו') לפי איזור הזמן בו יהיה הלוח.

אני אישית עשיתי בעבר לוח לצפת, וכשלקחתי את הזמנים מקלוח זה היה מכוון לא נכון, וגרם לטעות רבה ולעגמת נפש גדולה...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני ממליץ על לוחותיו של ר' איתן ציקוני (הוא היה בכנס בפרוג עם דוכן), עולה קצת כסף אבל שווה!!!

• הוסף לסימניות
עדכון מר' איתן צקוני:
ייצור לוח שנה באמצעות תוכנת חזון שמיים, קל הרבה יותר מכיון שהוא גם תומך בהזרמת נתונים לאינדיזיין ולא צריך להעתיק כל פרט אחד-אחד וכו'.
ניתן להוריד גירסת הדגמה מאתר "חזון שמים"
המספר שלהם הוא: 08-9932655, ואפשר לפנות אל בעל התוכנה גם בהודעה פרטית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;283599:
1. מעצבים.
2. זמנים, לוקחים מהלקוח, או מ'קלוח'.
3. מזרימים את הזמנים, באמצעות מיזוג נתונים, אם הדבר אפשרי.
4. אם זה לא אפשרי, מזרימים באמצעות תיבות משורשרות אחת על השניה, בעזרת שכבות.

תודה רבה, אבל זה מתומצת מידי.
אם יש למישהו עוד טיפים והערות זה המקום והזמן....

• הוסף לסימניות
אם רצוני לקחת את הנתונים מקלוח - איך אני הופכת אותם לנתונים גולמיים להשתלה באינדיזיין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה