כללי לוח שנה תשע"ח

• הוסף לסימניות
מתעניינת על רכישת לוח שנה מוכן לשנת תשע"ח,
צריכה שכל חודש יהיה מועמד על דף בגודל 10*10 ס"מ
ושהלוח יהיה עברי עם זמני כניסת ויציאת השבת.
אם למישהו יש למכור לי משהו, אשמח לשמוע ולראות.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות לכאן לוחות שנה?

• הוסף לסימניות
תוכנת CalDesign היא התוכנה היחידה שמאפשרת לקבל קובץ אינדיזיין של לוח שנה עברי / לועזי בהתאמה אישית.
ניתן לשנות את כל מרכבי הלוח:

• תאריך לועזי.
  • תאריך עברי.
  • תאריך עברי עם שם החודש ( לדוגמא: ח בטבת ).
  • ערבי חג.
  • חגים.
  • ספירת העומר.
  • פרשות שבוע.
  • כניסה ויציאת שבת לפי מיקום גיאוגרפי (בכל מקום בעולם ) ושינוי אוטומטי לפי שעון חורף / קיץ.
  • כניסה / יציאת שבת ב 3 הערים המרכזיות: ירושלים, ת"א, חיפה. אפשרות גם לבאר שבע.
  • כיוון הלוח ימין לשמאל או שמאל לימין.
  • לוח עברי ( יתחיל ב א' בחודש ) או לועזי ( יתחיל ב 1 לחודש ).
  • מס' שבוע

כל רכיב בלוח יכול להיות משויך ל Paragraph Style משלו כך שהעבודה על הלוח קלה ביותר.
התוכנה מאפשרת יצירת יומן שבועי, לוח שנה חודשי או לוח שנה שנתי.

לאתר התוכנה:
www.caldesign.022.co.il

• הוסף לסימניות
לא פתוח בנטפרי, יש אפשרות להעלות את זה בג'מבו מייל או איזה קישור שפתוח בנטפרי
לא בגוגל דרייב כי זה חסום בנטפרי.
אשמח מאוד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tal_hc;n4967986:

תודה רבה על הקישור לג'מבו מייל
התחלתי להתקין את הקובץ והוא נותן הודעה כזאת כמו שמוצב בצילום מסך,
אולי לא התקנתי את זה טוב , כי בהורדות הוא נותן לי סימן כמו הפעל כמנהל מערכת,השאלה מה צריך לעשות פה,ואולי אפשר פירוט איך צריך להתקין את זה
אפשר לשלוח פירוט במייל.
תודה על התוכנה.

קבצים מצורפים

• Doc1.pdf
    KB 156.1 · צפיות: 31
  • Doc2.pdf
    KB 142.9 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
לא מצליחה להוריד את התכנה הנ"ל,
האם יש עוד אפשרות, או מישהו שיכול למכור לי לוח שהכין לשנה תשע"ח?

תודה

• הוסף לסימניות
יש לי לוח שמסודר לפי לועזי ולא לפי העברי.
עוזר?

• הוסף לסימניות
לועזי יש לי גם,
אני מחפשת מאוד לוח עברי.

• הוסף לסימניות
אפשר ליצור איתי קשר בטלפון ואני אעזור. טל': 0522769605

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה