לוח תכנון נקיון הפסח, לשימושכם

• הוסף לסימניות
פורסם במקור על ידי קורס
קחו לוח שנה, (תדפיסו, אנחנו גרפיקאיות, לא?) ותתחילו ללכת מהסוף.
ביום הזה והזה יש לי עוזרת והיא תעשה X, ולכן ביום הקודם אני יסדר את הארון וכו' באותו החדר, לפני שבת הגדול אני עושה X וכו', כך תראו כמה זמן נשאר ולמה לא מתייחסים השנה.

בהתאם לרעיון היפה הנ"ל אני מעלה טבלה, כל אחת יכולה להדפיס לשימושה או להפיץ לכל מי שיכול להועיל לה.

הפיצו לזיכוי הרבים.

פסח כשר ושמח,
שנזכה עוד השנה לאכול מן הפסחים ומן הזבחים
ונפגש כולנו יחד בירושלים הבנויה. אמן.

קבצים מצורפים

• תכנון עבודה לפי תאריך עג.pdf
    KB 38.2 · צפיות: 191
  • 2013-03-05_010935.jpg
    KB 186.6 · צפיות: 138
  • הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
שלחו לי אחד כזה למייל, זו את במקרה?

• הוסף לסימניות
את מקסימה ,תודה.
ועכשיו נתקדם לשלב הבא, באיז יום את אצלי לניקיון?
הלו"ז סגור?;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;968222:
שלחו לי אחד כזה למייל, זו את במקרה?

כן, שלחתי גם לרשימת התפוצה.
יש כאלו שלא מחוברים לפרוג...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;968347:
כן, שלחתי גם לרשימת התפוצה.
יש כאלו שלא מחוברים לפרוג...

אה... אז נעים להכיר! :)

• הוסף לסימניות
בעז"ה ובל"נ בהמשך, כשיתקרב... העלה פתקי מכור לגוי
מה עדיף לכתוב?
מכור לגוי?
מושכר לגוי?
הבנתי שיש בזה ענין לא לכתוב שנמכר.
מישהו יודע משהו בענין?

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
פורסם במקור על ידי קורס
קחו לוח שנה, (תדפיסו, אנחנו גרפיקאיות, לא?) ותתחילו ללכת מהסוף.
ביום הזה והזה יש לי עוזרת והיא תעשה X, ולכן ביום הקודם אני יסדר את הארון וכו' באותו החדר, לפני שבת הגדול אני עושה X וכו', כך תראו כמה זמן נשאר ולמה לא מתייחסים השנה.

בהתאם לרעיון היפה הנ"ל אני מעלה טבלה, כל אחת יכולה להדפיס לשימושה או להפיץ לכל מי שיכול להועיל לה.

הפיצו לזיכוי הרבים.

פסח כשר ושמח,
שנזכה עוד השנה לאכול מן הפסחים ומן הזבחים
ונפגש כולנו יחד בירושלים הבנויה. אמן.
אולי יש לוח עדכני לשנה זו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה