דרוש מידע לוח תכנון עברי לשנת תשפ"ד להורדה כקובץ אקסל

• הוסף לסימניות
יש קבוצת מיילים של אקסל
אפשר לשאול שם שאלות על אקסל

• הוסף לסימניות
1688043595473.png

חסום בנטפרי

• הוסף לסימניות
יש את הלוח הזה גם בחלוקה של חודש לעמוד?

• הוסף לסימניות
הורדתי מקאנבה כקובץ תמונה
מצרפת לשימושכם

קבצים מצורפים

• _לוח שנה עברי לועזי A4 2023-2024.zip
    2 MB · צפיות: 340
  • לוח שנה עברי לועזי 2023-2024.zip
    4.8 MB · צפיות: 244
  • הוסף לסימניות
האם יש תוכנה / אתר מלבד פוטובוק לעיצוב לוח שנה עברי מלא להדפסה? (מתחיל מר"ח ולא מהראשון לחודש, ימות השבוע מימין לשמאל, זמני כניסת השבת והחג)

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אני מחפשת לוח שנה באקסל/ משהו אחר.
לפי חודשים עבריים (אפשר בתוספת לועזי)
לשתף אותו עם עמיתים בדרייב וכל אחת יכולה לשבץ ארועים.
אשמח לדבל מידע איפה אני יכולה למצוא דבר כזה.
תודה

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אני מחפשת לוח שנה באקסל/ משהו אחר.
לפי חודשים עבריים (אפשר בתוספת לועזי)
לשתף אותו עם עמיתים בדרייב וכל אחת יכולה לשבץ ארועים.
אשמח לדבל מידע איפה אני יכולה למצוא דבר כזה.
תודה
מחפש גם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה