כללי לוח תשע"ח

• הוסף לסימניות
איך משיגים את לוח השנה של תשע"ח כולל עיברי, לועזי, וזמני היום?

• הוסף לסימניות
אני קניתי את הלוח של אברהם - מומלץ ביותר!!!

• הוסף לסימניות
יש אתר שנקרא חזון שמים של הרב איתן צייקוני יש לו תוכנה מיוחדת שמציגה את השעות, לא מובן כ"כ באיזו צורה אתם רוצים אותם, אבל תסתכלו שם, יש מגוון אפשרויות.

• הוסף לסימניות
אני גם מרוצה מהלוח שנה של "אברהם" אבל יש שם רק זמני הדלקת נרות וצאת שבת ולא את כל זמני היום
כך שאולי זה לא מספיק לה
(לי זה מספיק אבל יש כאלה שצריכים גם זריחה שקיעה חצות וכו')

• הוסף לסימניות
כיצד פונים לאברהם?
אני זקוקה לקובץ טקסט כדי ליבא לינדיזיין לעימוד

תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;n5028006:
כיצד פונים לאברהם?
אני זקוקה לקובץ טקסט כדי ליבא לינדיזיין לעימוד

תודה.

שלום
אני מוכר קובץ אינדייזיין מוכן של לוח שנה חודשי
כמובן שהכל בנוי בסגנונות פסקה, תו, ותאי טבלה כך שמאד קל ונוח לעצב איך שרוצים וכן טקסט מותנה

המחיר 100 ש"ח ללוח עברי/לועזי+ לועזי עברי
ניתן לקנות באתר שלי
http://indesign.tips/2017/07/24/חדש-תבנית-לוח-שנה-לשנת-תשעח/
וגם לצפות שם בסרטון הדרכה על התבנית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה