התייעצות לול קמפינג

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח לחוות דעת על לול קמפינג,
האם מומלץ להשכיב ילד בן 9 חודשים בלול כזה עד גיל שנה+ שאז נקנה לו מיטת תינוק?

• הוסף לסימניות
אם שמים בו מזרון טוב, לא נראה לי שיש בעיה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה,

למי יש ניסיון עם לול כזה לילד בן שנה וחצי (שישן שם עד גיל 3 )
מומלץ?
אם לא ,
מה כדאי ?
מיטות תינוק מעץ נראות לי מדי ענקיות לדירה הקטנה שלנו.........

• הוסף לסימניות
מקפיצה,

למי יש ניסיון עם לול כזה לילד בן שנה וחצי (שישן שם עד גיל 3 )
מומלץ?
אם לא ,
מה כדאי ?
מיטות תינוק מעץ נראות לי מדי ענקיות לדירה הקטנה שלנו.........
לא מומלץ בכלל, זה לא מיועד לשינה קבועה. יש באיקאה מיטות תינוק בגודל קצת יותר קטן שהופכות גם אחר כך למיטת מעבר ובמחיר ממש הגיוני, ממליצה מניסיון.

• הוסף לסימניות
לא מומלץ בכלל, זה לא מיועד לשינה קבועה. יש באיקאה מיטות תינוק בגודל קצת יותר קטן שהופכות גם אחר כך למיטת מעבר ובמחיר ממש הגיוני, ממליצה מניסיון.
תוכלי לפרט קצת יותר על הדגמים באיקאה?
וכן לפרט מה הבעיה בלול קמפינג אם אני מוסיפה לו מזרון איכותי ?

• הוסף לסימניות
תוכלי לפרט קצת יותר על הדגמים באיקאה?
וכן לפרט מה הבעיה בלול קמפינג אם אני מוסיפה לו מזרון איכותי ?
דגמים באיקאה אפשר לראות באתר. מה את רוצה לשמוע?
לגבי לול קמפינג, לול קמפינג לא מיועד לשינה קבועה, הוא לא עומד בתקן ויש לזה סיבה. יש בלאי מאוד גדול ושחיקה של הפלסטיק והבד.
גם אם תחליפי מזרון - הוא לא יהיה בדיוק בגודל המדויק ויישאר רווח וזה יכול לגרום לסכנת חנק/ נפילות. ברגע שהתינוק עומד והולך על הלול באופן קבוע זה ממש מסוכן.
זה כמו שלא תשני בעצמך על מיטה מתקפלת עם מזרןן טוב, אין סיבה לתת לתינוק לישון בתנאים כאלו.
ואגב, אם הסיבה היא כלכלית- אפשר למצוא למסירה בחינם בכל מקום בארץ, לא חושבת שכדאי להתפשר בנושא של בטיחות של תינוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום,
התקנתי כמות גדולה של ספוטים (בערך 55) לפני שנתיים וחצי אצלי בבית בחלל של הסלון, מטבח ופרוזדור.
סוג הספוט שקניתי הוא איכותי , קניתי מחנות פה ספוט מומלץ, זה הדגם

כל כמה חודשים אני מוצאת את עצמי עם בערך 8 ספוטים שמפסיקים לעבוד ,
שלחתי עד עתה לתיקון וכעת עברה האחריות, ואני לא רוצה סתם לקנות עוד מבלי שאני מבינה מה הבעיה.

אשמח לחוות דעת, מה יכולה להיות הבעיה?
האם יכול להיות שיש משהו בחשמל שגורם לספוטים נזק?
או שככה זה וכל כמה חודשים הגיוני שנהרסים כמה ספוטים וצריך לתקן/לחדש?
לי נשמע לא הגיוני..

תודה
  • תודה
Reactions: צפונבון1 //
4 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה