לונה פארק בקניון רמות משהו היה???

• הוסף לסימניות
הייתם בקניון רמות בלונה פארק?
האם שווה נסיעה מבני ברק?
תורים ארוכים? מתאים לגלאי 4,5,???
אפשר לרכוש כרטיסים רק ללונה פארק או שחייבים לרכוש בחנויות הקניון בשביל זה???

אשמח לתגובות .............

• הוסף לסימניות
לבוא במיוחד מבני ברק??
אני ברמות ולא הולכת
שבוע שעבר קניתי משהו, וקיבלתי כרטיסים
קראתי לילדים לבוא ואחרי שראו את התורים, חזרנו הביתה עם הכרטיסים

• הוסף לסימניות
ממש לא שווה ליסוע מבני ברק,
מי שגם בירושלים מאוד נחמד... צריך לקנות כבר ב3:30 באחת החנויות כדי לחסוך את התורים הארוכים..

• הוסף לסימניות
לא שווה ללכת
אני הייתי אמנם הילדים מאד נהנו, אבל התורים והחום שם לא שווה את ההנאה (כך לדעתי...)
הכניסה למתקנים זה רק מגיל 4 לכן לילדים קטנים יותר אין מה לחפש שם....

• הוסף לסימניות
עשו צחוק מאנשים, תורים ארוכים והפעלת מתקן בקושי דקה...

• הוסף לסימניות
האם כבר הוסר האיסור של רבני השכונה לקנות שם?

• הוסף לסימניות
הייתי היום, בבוקר.

הגעתי בעקובות האשכול שהיה כאן ולצערי לא היה רשום בו (או שכן ולא שמתי לב) שזה רק בשעות אחר הצהריים. הלכנו בבוקר לחינם והתאכזבנו מאוד.

יש שם מכוניות מתנגשות, ספינת פיראטים, רכבת על מסילה מעגלית, מתחם ג'ימבורי ועוד כמה הפעלות נחמדות.

החנויות לא משהו חוץ מסופר פארם, בנקים, ללין (מחלל שבת), חנן וכדו'- אין משהו מענין.

• הוסף לסימניות
לדעתי אפילו לירושלמים לא שווה ביקור שם
חם גיהנום. שמש. המקום לא מוצל
וכולו שלוש מתקנים... נראה לי שבר שפע יש יותר דברים...
הייתי שם ביום שישי בבוקר זה פתוח מ 10.00 3 מתקנים. מליון איש ושמש אחת. קופחת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה