לופים של שמים...

• הוסף לסימניות
פעם נפלתי על אתר שיש בו אפשרות להוריד לופים של עננים וכ'.
היום אני לא מוצא אותו, אולי אתם מכירים דבר כזה?
בכלל איפה יש מאגר של כל מיני לופים חינם?

תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
באתר VIDEOBLOCKS אפשר להירשם ולהוריד במשך שבוע עד עשרים קליפים כל יום בחינם. מיד לאחר היום השביעי את מבטלת את יכולה לבטל את ההרשמה.
עשיתי את זה איזה פעמיים ויצאתי משם עשירה...

• הוסף לסימניות
הם רוצים שם פרטים של כרטיס אשראי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1270037:
הם רוצים שם פרטים של כרטיס אשראי...
נכון וצריך לזכור לבטל את המנוי אחרי 7 ימים כדי שהם לא יגבו 79$ (כמדומני) לחודש
אני שכחתי לבטל וראיתי שגבו כסף חודשיים! אז התקשרתי אליהם והם החזירו לי את כל הכסף

אבל זה שווה את זה יש מלא חומרים והורדה ללא הגבלה שבוע בחינם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Splash Design;1270189:
נכון וצריך לזכור לבטל את המנוי אחרי 7 ימים כדי שהם לא יגבו 79$ (כמדומני) לחודש
אני שכחתי לבטל וראיתי שגבו כסף חודשיים! אז התקשרתי אליהם והם החזירו לי את כל הכסף

אבל זה שווה את זה יש מלא חומרים והורדה ללא הגבלה שבוע בחינם

ההורדה כמדומני עד 20 קליפים ליום, כך שכדאי להוריד את השווים ביותר

• הוסף לסימניות
פתחתי את זה עם חסימת נתיב והוא לא נותן לי לראות את מה הוידיואים , מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
לבטל זה בקלות?
אני אסתדר בלי לדעת אנגלית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה