אין שום סיבה לשלם שקל, פשוט תבקשו מנציג בבנק לבטל את העמלה, ואם זה לא הולך בקלות תרמזו בעדינות שתחליפו כרטיס או אפילו תעברו בנק. הם יוותרו לכם מיד בלי שום תנאים. רק שימו לב מידי שנה לחזור על זה שוב.אני בבנק פועלים וראיתי שלוקחים לי 17 ש"ח עמלת כרטיס אשראי
האם אפשר לבטל או להפחית את הסכום?
אני הבנתי שזה אפשרי רק בכרטיס אשראי חוץ בנקאי, זה לא נכון?אין שום סיבה לשלם שקל, פשוט תבקשו מנציג בבנק לבטל את העמלה, ואם זה לא הולך בקלות תרמזו בעדינות שתחליפו כרטיס או אפילו תעברו בנק. הם יוותרו לכם מיד בלי שום תנאים. רק שימו לב מידי שנה לחזור על זה שוב.
לא עשיתי בירור מקיף, אבל אני בפועלים ויש לי כרטיס בנקאי וכל פעם שבקשתי מהבנקאי לבטל 'כדי שלא אאלץ לחפש חלופות' בטלו לי מיד את העמלה.אני הבנתי שזה אפשרי רק בכרטיס אשראי חוץ בנקאי, זה לא נכון?
גם אני משלמת 17 ש"ח עמלה על כרטיס אשראי של בנק יהב, בשעתו כשדיברתי איתם לא הסכימו לוותר על העמלה, גם אם אני אבטל את הכרטיס.
איזה סוג כרטיס יש לכם?לא עשיתי בירור מקיף, אבל אני בפועלים ויש לי כרטיס בנקאי וכל פעם שבקשתי מהבנקאי לבטל 'כדי שלא אאלץ לחפש חלופות' בטלו לי מיד את העמלה.
אבל יתכן שזה תלוי גם בסוג הלקוח וכדאיות הבנק ממנו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים