דרוש מידע לוקר במרכז קסם במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
קיבלתי הודעה שחבילה שלי הגיעה ללוקר במרכז קסם במודיעין עילית,
איפה זה נמצא בדיוק?

• הוסף לסימניות
זה חנות? או מה?
גם לי הגיע לשם חבילה, ולא יודעת על מה מדובר.

• הוסף לסימניות
אפשר להוציא משם חבילה עם טלפון כשר או שחיבים SMS?

• הוסף לסימניות
אם אני זוכרת נכון, אז מקבלים מספר בהודעה קולית וצריך להקליד אותו שם במסך ליד הלוקרים. והלוקר נפתח.
לא צריך SMS. (נכון ל 11.23)

• הוסף לסימניות
מקבלים הודעה
בדר"כ זה תלוי בחברת משלוח
מקבלים קוד
אותו מקישים במחשב של הלוקרים
ונפתח לך התא בו המשלוח שלך

שימו לב לקחת את זה תוך 2 ימים, אחרת אמור לחזור לשולח
זה לא כמו בדואר...

• הוסף לסימניות
זה באמת חוזרת לשולח, או שזה רק איום?
הגיעה לי לשם חבילה אתמול, ולא אוכל להגיע לאסוף לפני יום ראשון.
להתחיל לחפש מי שיקח לי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה קוד אני צריכה?
של המעקב אחר הזמנה?

• הוסף לסימניות
בדר"כ שולחים לך קוד פתיחה
כמה מספרים

• הוסף לסימניות
יש לי קוד, אבל לא הצלחתי לרשום אותו על המסך, כתוב לי שהקוד שגוי, מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
תבדקי באתר של החברת משלוחים האם זה באמת שם...
כי לפעמים באתרים כמו טמו ואלי אקספרס כתוב שהיא שם, אבל בפועל מחוסר מקום שמו את החבלה בנקודה אחרת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה