• הוסף לסימניות
זה היה גם לפרסומת שלי בביתר

• הוסף לסימניות
מהמם!
אבל הפנים קצת מדי מרוטשות

• הוסף לסימניות
איזה תמונה מתוקה, והילד ממש פוסטר!! בעיתון הצבעים היו יותר חיים.

• הוסף לסימניות
איזה מתוק זה תאומים? או עריכה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתילדה10;990402:
איזה תמונה מתוקה, והילד ממש פוסטר!! בעיתון הצבעים היו יותר חיים.
לטעמי כאן יותר יפה, בעיתון הם מידי קטנים.
דוקא חשבתי מיד כשראיתי את העיתון לכתוב לך שאת מפרסמת כאן תמונות הרבה יותר יפות, והפרסומת לא מספיק משקפת, אני חושבת שאם לא הייתי מכירה אותך מכאן לא הייתי שמה בכלל על הצלמת הזאת, אבל מאחר שזכיתי לראות כאן את עבודותיך המדהימות אני מכירה בערכך, ואני יודעת שאת לא סתם עוד אחת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;990436:
לטעמי כאן יותר יפה, בעיתון הם מידי קטנים.
דוקא חשבתי מיד כשראיתי את העיתון לכתוב לך שאת מפרסמת כאן תמונות הרבה יותר יפות, והפרסומת לא מספיק משקפת, אני חושבת שאם לא הייתי מכירה אותך מכאן לא הייתי שמה בכלל על הצלמת הזאת, אבל מאחר שזכיתי לראות כאן את עבודותיך המדהימות אני מכירה בערכך, ואני יודעת שאת לא סתם עוד אחת...

תודה
אני לא חושבת כמוך, אהבתי מאד את התמונה דווקא ואני לא חושבת שיש הבדל בין תמונותי בפרסומות לבין התמונות בתיק עבודות שלי
מה שכן זה שצריכים לפרסם בנים ואי אפשר בנות מגיל 3, אסור ילד קצת עם בטן
וגם אל תשכחי שיש לי מטרה בפרסום, אני לא סתם תוקעת תמונות למשל ילד עם שידה או ספה, עכשיו זה לחלאקה אז המטרה שלי הייתה דווקא ילד בן 3, דווקא עם חליפה וגם הקונספט של לחיים, מזל טוב לכבוד גיל 3

ואולי את לא נמשכת לפרסום ולא היית הולכת לצלמת הזאת אם לא היית מכירה אבל יש הרבה אחרות שכן ויעיד התקופה המשוגעת והעמוסה שיש לי עכשיו
אז אולי זה טעם וריח

• הוסף לסימניות
ד”ש מהחליפה-
מותק!!

• הוסף לסימניות
צודקת 100%, לא חשבתי כמה שיקולים יש בבחירת תמונה למודעה, בכל אופן מה שאמרתי שכאן התמונה הרבה יותר מרשימה, מפני שהיא גדולה, ובפרסומת בקושי רואים אותה.(את יודעת מה אני חושבת עכשיו? שהתמונה כמו שהיא כאן ממש מתאימה לפרסומת, אולי רק קצת להגדיל את הלוגו שלך, אבל לא יותר מזה)
דרך אגב, מעניין כמה מהלקוחות באים מפרסומת, לדעתי הרוב מגיע רק אחרי המלצות ואחרי שראו אלבום, כמובן שהפרסומת מוסיפה ובהחלט נחוצה בשביל להזכיר את קיומך, אבל פרסומת לבד בלי ה"מפה לאוזן" זה ממש לא מספיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;990615:
צודקת 100%, לא חשבתי כמה שיקולים יש בבחירת תמונה למודעה, בכל אופן מה שאמרתי שכאן התמונה הרבה יותר מרשימה, מפני שהיא גדולה, ובפרסומת בקושי רואים אותה.(את יודעת מה אני חושבת עכשיו? שהתמונה כמו שהיא כאן ממש מתאימה לפרסומת, אולי רק קצת להגדיל את הלוגו שלך, אבל לא יותר מזה)
דרך אגב, מעניין כמה מהלקוחות באים מפרסומת, לדעתי הרוב מגיע רק אחרי המלצות ואחרי שראו אלבום, כמובן שהפרסומת מוסיפה ובהחלט נחוצה בשביל להזכיר את קיומך, אבל פרסומת לבד בלי ה"מפה לאוזן" זה ממש לא מספיק.

צודקת שרובם מגיעים מפה לאוזן או יותר נכון מפה לעין (:
אבל המון מתקשרים מפרסומת ואח"כ מבקשים לראות תמונות, המון טלפונים בימי הפרסומת

יש עסקים שבאמת לפי דעתי לא קשור לפרסם, כי אף אחד לא יגיע מפרסומת אלא רק מפה לאוזן, מהמלצות חמות, כמו למשל: עסק של פאות, רפואה של רפלקסולוגיה וכד', פאנית וכו וכו
אני אישית לא הייתי הולכת מפרסומת אלא רק מהמלצות של אנשים, אבל צילום כן מגיעים מפרסומות

בכל אופן תודה רבה

• הוסף לסימניות
איזו תמונה יפהפיה, מתוק!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה