התייעצות לחתוך מיטה זוגית

• הוסף לסימניות
אני רואה הרבה פירסומות על מיטות זוגיות (לא יהודיות) למסירה במצב מאוד טוב
השאלה שלי אם למישהו יש ניסיון או מידע אם יש אפשרות כזאת של חיתוך המיטה לשניים ואם אפשר לייפות את זה

• הוסף לסימניות
לדעתי חבל להסתבך עם זה, גם יעלה הרבה וגם לא יראה טוב
ממליצה לכם לעקוב ביד 2 יש שם גם מיטות מופרדות. לפני חודש מישהו הראה לי חדר שינה וואו, שקנה משם במחיר בדיחה
אני חושבת שלפני שאתם הולכים על חיתוך שזה גם קשה וגם לא יראה עם גימור טוב, שווה לעשות בדיקה

• הוסף לסימניות
לעשות את זה לבד בלי נסיון בנגרות - לא בטוח שתצליחו וכנראה זה לא יצא יפה.
ללכת לנגריה שיעשו את זה - מבחינה טכנית זה אפשרי לגמרי, יכול לצאת מושלם.
רק צריך לבדוק אם הרווח שווה את המאמץ, במקרה הזה יתכן שלא..

• הוסף לסימניות
הבעיה היא עם הרוחב, מיטה זוגית סטנדרטית היא בד"כ 1.50, מה שאומר שלחלק אותה יצא שכל מיטה היא 75 ס"מ רוחב, שזה ממש צר ולא נוח, ומצריך הזמנה מיוחדת של מזרונים( מיטות ילדים ונוער סטנדרט זה 80 ס"מ) .

• הוסף לסימניות
הטיעונים כאן נשמעים ממש נכונים אבל אנה אני בא??
ביד שניה לא מצאתי באמת ואני מדבר על חיפוש של כמה חודשים
אולי יש עוד איזה אתר חוץ מיד שניה או אגורה, אומלס??

• הוסף לסימניות
באיזה עיר?

• הוסף לסימניות
נ.ב.
יש עכשיו באגורה משהו מלפני 7 שעות ( אבל הרבה פעמים לא עונים ונתפס וכו' )

• הוסף לסימניות
קניתי ב1500 שח מיטות חדשות מתצוגה

• הוסף לסימניות
יש לי 2 מיטות חדר שינה למסירה בבני ברק
פורניר איכותי

• הוסף לסימניות
בחנות במודיעין עילית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה