לטובת הציבור

• הוסף לסימניות
לכל מי שמתעניין במוצרים של FOREVER -מוצרים טבעים על בסיס אלוורה
לדוגמה:משחת שנים שטובה לכל הבעיות בחלל הפה
שפתון יעיל ביותר גם לעקיצות וכו'
אלו פרופליס- משחה למגוון בעיות העור
ועוד עשרות מוצרים למגוון בעיות (אני אישית ניסתי כמה מוצרים ומאוד נהנהתי)
יש משהי שמוכרת בגבעת שאול.
לפרטים: 054-8491552
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
קניתי את המשחה לבעיות עור ואמרו שזה עוזר ליבלות אני מטפלת בדבקות כבר חודשיים וחצי פעמיים ביום וכמעט ואין שיפור האם להתיאש או שלמשהו יש עם זה נסיון כמו כן לבני הקטן הופיע יבלת מתחת לעין וכלכך הייתי רוצה להתפטר מזה מהר ובעדינות אשמח מאד לשמוע עיצות מבעלי נסיון

• הוסף לסימניות
יש סגולה נהדרת לפיתרון - ליבלות עור
אצלינו במשפחה המורחבת זה ממש רץ ועוזר להפליא!

לקחת כמה גרגרי חומוס - קטניות, לא מבושל
ולהטמין באדמה במקום שלא תדרכו אף פעם!

לא מאמינים?
שווה לנסות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;980668:
קניתי את המשחה לבעיות עור ואמרו שזה עוזר ליבלות אני מטפלת בדבקות כבר חודשיים וחצי פעמיים ביום וכמעט ואין שיפור האם להתיאש או שלמשהו יש עם זה נסיון כמו כן לבני הקטן הופיע יבלת מתחת לעין וכלכך הייתי רוצה להתפטר מזה מהר ובעדינות אשמח מאד לשמוע עיצות מבעלי נסיון

נדמה לי שכתוב בגמרא
לצייר את המקום בו מופיע היבלת (את צורת הראש והעין ומיקום של היבלת)
לשרוף את הדף ואת האפר לטמון באדמה.
זה עבד הרבה פעמים במשפחה.
רפואה שלמה.

• הוסף לסימניות
תנסו סודה לשתיה,
להרטיב טיפה את המקום ולשים אבקת סודה לשתיה כמה פעמים.
אצלנו ב"ה עזר מאוד.
אבל לא נראה לי מתאים ליד העין...

• הוסף לסימניות
ליבלות - עוזר היין שנשאר מהבדלה.

• הוסף לסימניות
ליבלות-מיץ של תאנה.
וכן יש אישה בירושלים שמתפללת וזה עוזר,אפרט לך באישי אם השיטות האחרונות כאן לא יעזרו.

• הוסף לסימניות
חומץ תפוחים יכול לעזור במקרה הזה, כמו כן כשלי הייתה יבלת השתמשתי בקרם הרגליים כפתן של מורז הוא הועיל לי מאוד בהעלמת היבלת, הוא גם טבעי, דבר נוסף ששמעתי עליו הוא עיסוי עם שמן קיק את היבלת -אם כי מעולם לא ניסיתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה