ליטוש תמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1745869:
הזוי?
אולי התגובות כאן.
מישהי שלא כ"כ מבינה ביקשה עזרה, זה הכל ..!
יש המון מדריכים ברשת, אפשר להפנות אותה לשם ולהסביר בעדינות שזה מורכב ולא משהו שלומדים על רגל אחת.
אהבתי את מי שהעלתה כאן הדרכה קצרה.

תסלחו לי.. אבל הייתי חייבת. לכו תראו את העזרה בפורום עיצוב..
ומי שלא נראה לה - שתמשיך הלאה.
(או שתקטול גם את התגובה שלי :rolleyes:)

נו אורטלי,
במקום להסביר מה ראוי לעשות - קומי ותעשי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1745869:
הזוי?
אולי התגובות כאן.
מישהי שלא כ"כ מבינה ביקשה עזרה, זה הכל ..!
יש המון מדריכים ברשת, אפשר להפנות אותה לשם ולהסביר בעדינות שזה מורכב ולא משהו שלומדים על רגל אחת.
אהבתי את מי שהעלתה כאן הדרכה קצרה.

תסלחו לי.. אבל הייתי חייבת. לכו תראו את העזרה בפורום עיצוב..
ומי שלא נראה לה - שתמשיך הלאה.
(או שתקטול גם את התגובה שלי :rolleyes:)

תעזבי,
אבוד מראש- חבל לפתח פה אשכול שהנושא בו כבר לעוס ויאכנע
זו השפה פה וזו התרבות- לא נראה לי שמשהו ישתנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1745921:
נו אורטלי,
במקום להסביר מה ראוי לעשות - קומי ותעשי.

שנינו יודעות שלא התכוונתי שחייבים לעזור, זה בכלל תת רמה מיצידי להסביר את זה.

במידה ואין זמן / ידע / כח / רצון / חשק / עצבים לעזור - אני חושבת שעדיף לא לענות, הרי גם ככה התשובה לא יעילה , מקסימום מסבירים יפה ובעדינות.

בכל אופן - ממש לא התכוונתי לפתח כאן דיון , זה לא אני.

:) :) :)

• הוסף לסימניות
נעמי,
התמונת מקור שלך איכותית?

אם כן,
לחידוד עיניים מכפילים את העיניים בשכבה נוספת ואז משחקים עם הפילטר "אונשארפ מאסק"
להחלקת העור יש המון שיטות, יש כאן בפורום הרבה חומר תחפשי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1746915:
יש מדריכים בדיוק בנושאים האלה בדיוק בפורום, שכל אחד משתף את השיטות עיבוד שלו

חידוד
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=144962&highlight=דיוני+פוטושופ

ריטוש פנים
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=145771&highlight=דיוני+פוטושופ

סוף סוך מישהו מגיב פה לענין....
וסליחה לכל אלו שהוטרדו בגללי, מצטערת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה