דרוש מידע לייזר טאג - מכירים?

• הוסף לסימניות
לייזר טאג נתניה:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מישהו מכיר איזה פארק ליד אזור התעשייה בנתניה, ליד הלייזר טאג?

• הוסף לסימניות
מאיזה גיל זה? שומר שבת?
בעיקרון זה לכל הגילאים,
יש סרטים לילדים ויש למבוגרים (רמות הפחד...)
אבל המתחם פתוח בשבת

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם יש לייזר טאג באזור עפולה?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
אני רואה שהם מציעים מיד לעשות פעמים 20 דק'
20 דק' זה לא מספיק? לקחת 2 סבבים?

• הוסף לסימניות
לדעתי מספיק סבב אחד
במיוחד אם זה הפעם הראשונה שלכם...

• הוסף לסימניות
מישהו היה בלייזר טאג לטרון אשמח להמלצה האם מתאים ל30 אברכים
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בעיקרון זה לכל הגילאים,
יש סרטים לילדים ויש למבוגרים (רמות הפחד...)
אבל המתחם פתוח בשבת
רציתי לשאול האם הסרט מתאים לכל המשפחה גם לילדי חיידר?
אם משהו התנסה בחוויה ויכול לעדכן יעזור לי מאוד. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני הייתי עם קבוצה גדולה פעמיים אותה קבוצה בנתניה היה באמת מטורף ממליץ מאווד
מצרף מספר טלפון : *5082

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה