דרוש מידע לייזר להסרת משכפיים בכמה תשלומים?

• הוסף לסימניות
ללקוחות כל הקופות שהם בביטוח הכי גבוה זה אותו מחיר (כמעט ב100%) לאומית - זהב. כללית - פלטינום. וכו'
היום המחיר עומד על סביבות ה5,200 ש"ח לביטוח הכי גבוה
ממליצה על קאר לייזר מנסיון

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה יש אשכולים שלמים על הנושא הזה,
זה יכול לתת מענה על השאלות שלך.
אני עברתי ללאומית וביצעתי אצל קאר לייזר, נהנתי מאד מהשירות ומהמקצועיות.
היום מאוחדת היא הקופה הזולה ביותר - אני לא יודעת מחירים צריך לבדוק מול הקופה

• הוסף לסימניות
בנוסף, צריך לבדוק על רופאים ספציפיים בתוך כל חברה שמבצעת הסרת לייזר,
תמיד יש רופאים פחות או יותר טובים

• הוסף לסימניות
במאוחדת שיא המחירים הם:
הניתוח הקשה- 4800 ש"ח
הניתוח הקל- 6800 ש"ח
אנחנו 12 מהמשפחה הקרובה שלי עשינו כולם אצל ד"ר לוינגר
חלק אצלו ממש וחלק אצל כל מיני רופאים בארץ
מאד מאד היינו מרוצים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בקאר לייזר יש את יולי סוחודרוב, צריך לברר באילו ימים הוא נמצא
מה שטוב שם שהם לא פוסלים כל אדם שני מלעבור את הניתוח

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו ארבע אחיות בקייר לייזר (אני עשיתי אצל ד"ר דומיניץ את הניתוח הארוך )
כללית פלטינום עלה לי 4300 (נכון ללפני 3 שנים.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה