אני עשיתי אצל מרים קצואר בבני ברק חזון איש בגני טל, 250 שקל, עבודה מקצועית ברמות על,
היא עושה את כל הפאו של ויגבוקס, מי שגרה בבני ברק שולחים אליה, היא עמוסה מאוד,
וגם עושה טשטושים ממש בזול, ויש לה ידים טובות מאוד
לגבי הלייס מקופל- מותר מבחינה הלכתית? ביררת לפני זה?אני מעונינת בהמלצות על פאנית שעושה לייס מקופל באזור בני ברק, בצורה יפה ואיכותית,
תודה
לי התיר ר' וינר מירושלים, אין לי כרגע מספר שלו, אם תרצי אוכל לבדוק. אבל הוא גם אומר שזה תלוי במקום מגורים ובמה שמקובל באזור שלך. בנוסף עשיתי עם בד מתחתלגבי הלייס מקופל- מותר מבחינה הלכתית? ביררת לפני זה?
כי אני גם רוצה לעשות, ושום רב לא התיר לי, לך כן התירו?
אם כן אשמח לקבל את הפרטים שלו
תודה
בנוי כמו לייס, תפור שערה שערה ושטוח, אבל את שאריות הלייס מקפלים פנימה במקום לגזור ואז זה עושה מראה קצת פחות טבעי כי זה יותר עבה. אם מוסיפים בד זה עוד פחות טבעי כי זה עוד קצת עובי ובנוסף זה כבר לא שקוף, אז רואים יותר טוב איפה מתחילה הפאה, וזה לא נראה צמיחה טבעית של שיערמה זה לייס מקופל?
אשמח שתבדקי לי את המספרלי התיר ר' וינר מירושלים, אין לי כרגע מספר שלו, אם תרצי אוכל לבדוק. אבל הוא גם אומר שזה תלוי במקום מגורים ובמה שמקובל באזור שלך. בנוסף עשיתי עם בד מתחת
סליחה על העיכובאשמח שתבדקי לי את המספר
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים