לחיצה על שם המשתמש שלך (למעלה צד שמאל)מישהו יודע להגיד מה מוסיף לי אם הפרופיל שלי מתקדם יותר?
וכן אשמח מי יוכל לכתוב לי כאן את סדר הפרופילים של פרוג
ככל שמספר הניקוד גבוה יותר התואר שפרוג מדביק לך מתחת לשם המשתמש מכובד יותר...מה הכוונה?
בגלל הסגר זה נראה הפוך- אוטוטו לייקים יהיו שווים כמו מטבעות כסף...נראהלי שאנחנו בתקופה שעוד מעט מטבעות כסף יהיו שווים כמו לייקים
!!!!!!
נראהליוכן אשמח מי יוכל לכתוב לי כאן את סדר הפרופילים של פרוג
צריך 200 נקודות.איפשהו זה נתקע לא?
כאילו נראה לי ממשתמש מקצוען חייב להיכנס למגמה מקצועית כדיי להיתקדם
כמה נקודות למאמר?צריך 200 נקודות.
זה לא חייב להיות באמצעות קהילה מקצועית, אלא אפשר גם ע"י כתיבת מאמרים, מנוי פרימיום, למידה בפרוג, תיקיות עבודה ועוד.
אני מדגישה שוב שמנויי פרימיום יכולים לשנות לעצמם ידנית- אני שיניתי ל"נראהלי
משתמש חדש,
משתמש צעיר,
משתמש רשום,
משתמש פעיל,
משתמש מקצוען,
משתמש סופר מקצוען,
מהמשתמשים המובילים!
נראה לי 80כמה נקודות למאמר?
מעניין אולי נתחיל לכתוב...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים