לילה טוב ;) [ילדה בת 4]

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לשמוע הערות על הצילום, תאורה וכו'...

קבצים מצורפים

• K face1.jpg
    1.3 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
התמונות חמודות ביותר
ואני מאווווווד אוהבת את הסגנון!!!!!!!!!!!!!

משהו בצבע הילדה בהיר לי מידי
לא'ידעת אם זה בגלל הג'ינג'יות המתוקה או בעיה בתאורה..
אבל מגניב ביותר!

• הוסף לסימניות
איזה מדליק!!!
והתאורה מקסימה.
בתמונה השמאלית הייתי מעדיפה זוית נמוכה יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי 92;1035181:
העור לא לבן מידי?

האמת, שגם אצלי במסך זה נראה יותר לבנבן. אבל בהדפסה זה תמיד יוצא חם יותר. אז השארתי ככה. (המסך שלי לא מכוייל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תשתית;1035187:
האמת, שגם אצלי במסך זה נראה יותר לבנבן. אבל בהדפסה זה תמיד יוצא חם יותר. אז השארתי ככה. (המסך שלי לא מכוייל)

נכון, אצלי אותו דבר,
לאחרונה עברתי לחנות פוטו חדשה ובטעות הדפסתי כמות רצינית עוד לפני בדיקת ההדפה שלהם,
יצא לי על הפנים, הייתי חייבת עריכה והדפסה חדשה..

• הוסף לסימניות
איזה פוזות מתוקות! אהבתי את הצבעים...

• הוסף לסימניות
השילוב של הצבעים, ההבעות
ממש יפהיפה!!

• הוסף לסימניות
מתוק ומיוחד,
הצבעים והשילוב

המיטה לא קטנה מדי?
נכון שהיא לדובון?!
אבל הקשר לילדה קצת מוזר לעין היה עדיף נראה לי אוביקט מתאים למידת הילדה

• הוסף לסימניות
מוווווווווווושלם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה