כללי ליליבו | עיצוב תדמית

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני לא מבינה איך רק לי מפריעים הצבעים.

• הוסף לסימניות
מכל הפרצופים השונים, הפרצוף של לו יצוייר נראה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
הטקסט מצויין.
גם לדעתי התינוק לא מספיק מתוק

ולמה רקע כהה? זה לא נראה ילדותי מספיק

• הוסף לסימניות
המבט של התינוק כרגע נראה גם רציני וגם ציני..
גם אם אתה לא הולך ממש על אנימה- אפשר לקחת משם כמה אלמנטים, ולשנות, קפיש?
טוב, אתה לא משאיר לי הרבה אופציות, אני מעלה תיקון שלדעתי ייתכן שיעבוד
אפשר גם לעשות את התינוק זוחל ולהשתמש בפנים האלו
אולי העיניים קצת פתוחות מדי, שיניתי בתמונה השניה-

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 311.5 · צפיות: 15
  • 22.jpg
    KB 108.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
החום הזה הוא חלק מהלוגו?
לגבי התינוק, חסרה לו המתיקות, לא יודעת בדיוק מה...

• הוסף לסימניות
קודם כל הדבר שהכי הפריע לי זה הצבעים: הצבע השחור הוא לגמרי מחוץ לתחום התינוקות. התכלת והוורוד יכולים להתאים רעיונית - בנים בנות, אבל הגוונים שבחרת להם צועקים מדי ומשדרים איכשהו בזאר של בגדים זולים. שילוב מעודן של גווני שמנת, אופוויט, ורוד עתיק בהיר, ירקרק, יהיו הרבה יותר אופנתיים.
דבר נוסף, מה זה לכל ימות השנה? מישהו חשב שיש חנות שמוכרת רק בגדי קיץ או רק בגדי חורף?
דבר רביעי התינוק...

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שצריך את הרקע השחור\חום הזה.
ואתה יכול לנסות פשוט להוריד את האף לתינוק.(כמו שאני עושה תמיד..;))
זה יהיה יותר מינימליסטי...
תנסה על הגרסה של ayala תמחק את האף ותעלה את הפה קצת יותר למעלה.
אולי זה יצא יותר חמוד :p

• הוסף לסימניות
לא משנה איזו מהאופציות תבחר, אפילו הראשון יפה בעיני,
אבל מה שבטוח שחיבים לעשות -זה להוריד את איברי הפנים למטה.
אחד הדברים המשמעותיים שמבדילים בין מבוגר לתינוק זה מיקום העיניים.
תוריד אותם למטה ותראה מיד שזה יקבל מראה תינוקי וחמוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה