קורונה לימודים במכללה בזמן הקורונה

• הוסף לסימניות
אשמח אם יש פה ניקים שכרגע באמצע לימודים ויוכלו להעשיר אותי, איך מתנהלת אצלכם שגרת לימודים בזמן הקורונה?
שעורים מוקלטים?
בזום?
אין שיגרה?
ואם יש סטודנטית שאין לה אפשרות להתחבר לזום, היא מפסידה את השיעור?
איומי תביעה למי שמעבירה את ההסרטות?
יעזור לי מאוד.
תודה.

• הוסף לסימניות
אצלנו יש שיעורים מוקלטים, יש מפגשי זום (מוקלטים גם כך שמי שלא היה יכול לשמוע אח"כ), יש קבצי וורד או מצגות שצריך לעבור עליהם לבד, אח"כ מי שיש לו שאלה יכול תמיד לשאול.
בחלק מהמפגשי זום בדקו נוכחות וזה קצת לא פייר...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי שלומדת דרך זום, האם מי שלא יכלה להתחבר בזמן השיעור מקבלת הקלטה של השיעור או שזו בעיה שלה פרטית?

• הוסף לסימניות
אני סטודנטית ב2 מכללות
באחת, יש לנו משימות מקוונות (לימודי תואר)
ובשניה שיעורי זום עם הקלטות של השיעור (לימודי מקצוע)

• הוסף לסימניות
אני סטודנטית ב2 מכללות
באחת, יש לנו משימות מקוונות (לימודי תואר)
ובשניה שיעורי זום עם הקלטות של השיעור (לימודי מקצוע)
מי שלא מחוברת בזמן אמת לזום יכולה לקבל הקלטה? או שהפסידה את השיעור?

• הוסף לסימניות
אשמח אם יש פה ניקים שכרגע באמצע לימודים ויוכלו להעשיר אותי, איך מתנהלת אצלכם שגרת לימודים בזמן הקורונה?
שעורים מוקלטים?
בזום?
אין שיגרה?
ואם יש סטודנטית שאין לה אפשרות להתחבר לזום, היא מפסידה את השיעור?
איומי תביעה למי שמעבירה את ההסרטות?
יעזור לי מאוד.
תודה.
אני סטודנטית באוניברסיטה העברית ואנחנו לומדות בזום
אפשר לבקש מהמרצה להקליט את השיעור ולשלוח לך אחכ
אין בעיה להעביר את ההקלטות בין הסטודנטים
אבל אצלינו ביקשו לא להעביר את זה לסתם אנשים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אצלינו הנוכחות אוטומטית למי שלחצה על הכניסה לזום או על ההקלטה

• הוסף לסימניות
לומדים דרך זום.
עקרונית יש הקלטה, לפעמים בגלל תקלות טכניות זה לא עובד.
חלק מהשיעורים יש חובת נוכחות פעילה בזום.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לומדת במבחר במכינה,
יש לנו לימודים בזום, יש חובת נוכחות.
כעיקרון כולם הסתדרו עם הזום אבל היה כאלה שלא התחברו.
ההקלטה היא לא אוטומטית ואם זו מרצה רחפנית קורה הרבה שהיא מתחילה הקלטה רק באמצע השיעור.
אני מאמינה שאם מישהי שלא התחברה בגלל סינון לא ממש יתחשבו בה אלא אם כן היא תעשה בלגן (לדעתי)

• הוסף לסימניות
@ר גן עדן
איך אני יכולה ליצור איתך קשר?
תשלחי לי הודעה פרטית אולי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אצלנו אין חובת נוכחות בכלל
אבל כנגד זה יש מטלת נוכחות שהמרצה מעלה על כל שיעור בנפרד, כדי לוודא שעברת על תוכן השיעור.
יש כל מיני סוגים של שיעורים בזום, במצגת, ברב שיח במודל או אפילו רק קריאת מאמר
מי שלא נכחה בזום- אין הקלטה והיא הפסידה את השיעור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה