התייעצות לימודים 'לאנשים נורמליים'

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אשתי עברה משהו דומה בתואר בירושלים, אמרו לה שהיא לא מתאימה, רמזו שהיא 'דתיה מדי'
אבל זה היה לפני הרישום, פשוט הסבירו לה שאין לה מה לחפש שם, אז אמנם היא נפגעה - אבל לא לקחו כסף או ביטלו קורס שכבר התחיל. זו דיי חוצפה..
מציע לכם לנוח, להירגע, וכן ללכת על תביעה בסוף. זה לא דורש הרבה כח וזה גם מרגיע את הנפש!

• הוסף לסימניות
טוב זה ידוע שרבים מהפסיכולגים צריכים טיפול רציני בעצמם רק אין מי שיסכים לטפל בהם....
לגופו של עניין, אני רק שואל. יכול להיות שהיית נודניקית וטרחנית בשאלות בתוך ההרצאות במידה מוגזמת, יש מרצים שזה מוציא אותם מדעתם, ומימלא מוציא מהם את כל המידות הרעות הטבועות בהם עמוק עמוק
עונה לך על זה שכתבת שהייתי נודניקית וטרחנית בשאלות.... וגם לעוד מישהו שכתב,שהייתי צריכה לדבר כל הזמן - אז לא, אני שקטה מאוד וישבתי שעורים וימים שלמים בשקט בלי להוציא הגה.

• הוסף לסימניות
אשתי עברה משהו דומה בתואר בירושלים, אמרו לה שהיא לא מתאימה, רמזו שהיא 'דתיה מדי'
אבל זה היה לפני הרישום, פשוט הסבירו לה שאין לה מה לחפש שם, אז אמנם היא נפגעה - אבל לא לקחו כסף או ביטלו קורס שכבר התחיל. זו דיי חוצפה..
מציע לכם לנוח, להירגע, וכן ללכת על תביעה בסוף. זה לא דורש הרבה כח וזה גם מרגיע את הנפש!
אולי בסוף זה ירגיע, בנתיים זה גורם לי לסערה לחשוב על כך

• הוסף לסימניות
עונה לך על זה שכתבת שהייתי נודניקית וטרחנית בשאלות.... וגם לעוד מישהו שכתב,שהייתי צריכה לדבר כל הזמן - אז לא, אני שקטה מאוד וישבתי שעורים וימים שלמים בשקט בלי להוציא הגה.
לא מעיפים על דבר כזה במקום "נורמלי"
זה חלק מהתפקיד של המרצה להתמודד עם סטודנטים ששואלים שאלות ולשים את הגבול הברור מתי ניתן לשאול שאלות ומתי זה מפריע
בכל מקרה, תרשי לי להניח שזה לא מקום שכפוף למל"ג? נשמע כמו התנהלות לא מקצועית, שבוודאי ניכרת גם בעוד פנים

• הוסף לסימניות
לפני כחצי שנה הוצאתי ממקום לימודים, בטענה ל'שיקולים מקצועיים' ללא הסבר נוסף כשפניתי להנהלה המקצועית, הם ענו לי שהלימודים 'לאנשים נורמליים' וסירבו להוסיף מילה. האמירה הזו הייתה משפילה ופוגענית, מה דעתכם? מה ניתן לעשות במקרים כאלה?
יואו, ממש מקומם...
והכי סיוט שהמקומות הפרטיים באמת יכולים לעשות מה שבאלהם... :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה