דרוש מידע לימודי אדריכלות

• פותח הנושא KRC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת מקום חרדי ללימודי אדריכלות
לא למסיימת תיכון!!!(לא מקום סמינרי אלא מקום רציני ביותר!!!)
בבקשה ממכם זקוקה לעזרתכם בהקדם.

• הוסף לסימניות
שמעתי שהם אלופים!!!
אבל בלי שום צנזור על הלומדות
כן מחפשת מקום יותר חזק
(הכונה יותר חרדי לדוג אני בלי ווצאפ והבנתי ששם התקשורת עם המורה והלומדות רק עי ווצאפ)

• הוסף לסימניות
אבל בלי שום צנזור על הלומדות
כן מחפשת מקום יותר חזק
(הכונה יותר חרדי לדוג אני בלי ווצאפ והבנתי ששם התקשורת עם המורה והלומדות רק עי ווצאפ)
דווקא אני שמעתי עליהם גדולות ונצורות, לגבי נושא החרדיות, (הפרדה וחומר לימודים).

• תודה
Reactions: KRC
  • הוסף לסימניות
אני לומדת אדריכלות במרכז החרדי עם טלפון כשר בלבד.
אני לא יודעת איך סניפי ב"ב וירושלים.
המרצות הן אותן מרצות ברובן של בני ברק
ואין כ"כ תקשורת בווצאפ אלא יותר במייל (אלא אם זה מצד הבנות עצמן)
יש פירצות בתוכן הלימודים. והם לא מסננים בקבלה..
התחלתי שם כנשואה, לא יודעת אם הייתי הולכת כרווקה.

• הוסף לסימניות
מה שכן יש סמינרים שעולים עליהם ברמה המקצועית. (וק"ו הרוחנית..)
ורואים את זה בציונים וברמת פרוייקט הגמר של הסטודנטיות.
אחד הסמינרים הכי מומלצים לאדריכלות זה בנות אלישבע למיטב ידיעתי.

• הוסף לסימניות
המרכז החרדי נותנים תעודת הנדסאי אדריכלות בלבד. בדיוק כמו בסמינרים.
כך גם השלוחה החרדית של אורט.
תעודת אדריכלות עם תואר ניתנת במגזר החרדי אך ורק ב'אמן', בתור השלוחה החרדית של בצלאל.
אני ממש לא בטוחה שאני ממליצה.
לימודים קשים מאד, שוחקים טכנית ונפשית,
וגם מאתגרים מבחינה רוחנית.

• הוסף לסימניות
מחפשת מקום חרדי ללימודי אדריכלות
לא למסיימת תיכון!!!(לא מקום סמינרי אלא מקום רציני ביותר!!!)
בבקשה ממכם זקוקה לעזרתכם בהקדם.

מבחינת לימודי הנדסאי אדריכל, מכירה גם ממרכז החרדי להכשרה מקצועית ולא ראיתי הבדל גדול בינהם לסמינרים, יש כאלה ברמה גבוהה יותר ויש כאלה ברמה נמוכה יותר, וגם מאוד תלוי בבת.
יש גם במגן לימודי הנדסאי אדריכלות. ואני חושבת שגם בנווה ירושלים.
לימודי אדריכלות של תואר יש באומן, כשאני בררתי על לימודים שם, לא התרשמתי לטובה מרמת החרדיות וגם כמה בנות אמרו לי שאם אני רוצה להישאר חרדית אז עדיף שלא כי מתוך הקבוצה שלהן רק 2 בנות נשארו חרדיות כמו שנכנסו...
בתור נשואה אולי זה שונה, לא חשבתי על זה עדיין ברצינות שוב, אז לא בדקתי את הנושא.

• הוסף לסימניות
המרכז החרדי נותנים תעודת הנדסאי אדריכלות בלבד. בדיוק כמו בסמינרים.
כך גם השלוחה החרדית של אורט.
תעודת אדריכלות עם תואר ניתנת במגזר החרדי אך ורק ב'אמן', בתור השלוחה החרדית של בצלאל.
אני ממש לא בטוחה שאני ממליצה.
לימודים קשים מאד, שוחקים טכנית ונפשית,
וגם מאתגרים מבחינה רוחנית.
ולא באמת מתגמלים בהתאם למאמץ.

• הוסף לסימניות
'בית המורה' שרנסקי
שווה ????
יש מידע ???
כתבו פה הרבה לא
מה כן???????

• הוסף לסימניות
המרכז החרדי מאד מקצועיים.
קרובת משפחה שלי למדה שם, חסידית ושמורה מאד. לא היה לה מי יודע מה חברה, אבל לא היו בעיות רוחניות.
יש להם צוות בסדר גמור.
בעצם, זה היה לפני 7 שנים...

• תודה
Reactions: KRC
  • הוסף לסימניות
המרכז החרדי מאד מקצועיים.
קרובת משפחה שלי למדה שם, חסידית ושמורה מאד. לא היה לה מי יודע מה חברה, אבל לא היו בעיות רוחניות.
יש להם צוות בסדר גמור.
בעצם, זה היה לפני 7 שנים...

חחחח
שבע שנים זה המוווון

• הוסף לסימניות
אני למדתי במרכז החרדי לפני 3 שנים, יש בנות לא חרדיות גם, אבל התקשורת בין הבנות הייתה בעיקר בענייני הלימודים, לא היה שום דבר חריג, לא נתקלתי אף פעם במרצה שנתנה מספר ווצאפ, בטח בתור נשואה אין שום בעיה ללמוד שם. בירושלים יש להם היום קבוצה של מכלול שזה רק בנות מסמנרים טובים שם זה ממש כמו סמינר מבחינת הבנות.
ראיתי בפרסומים שסיעור מוחות פותחים יחד עם המכללה למינהל.

• הוסף לסימניות
אני עדיין לא מבין מה הרדיפה אחר לימודי הנדסאות אדריכלות.
לימודים מודדים ככל השקעה כלכלית, = מה אני משקיע לעומת התשואה שאני מקבל.
מכל כיון שתסתכלו על זה לימודי עיצוב ואדריכלות פנים, הרבה יותר משתלמים!
לומדים פחות זמן, יוצאים עם ידע רחב מאד. ועם פרנסה רבה.
רוב מעצבות הפנים הן עצמאיות ומרוויחות יפה מאד, ואם לא אז הן מועסקות כשכירות בתחומים כמו שרטטות, תכנון, עצוב, הדמיה וכדומה במשרדי אדריכלים, חנויות רהיטים, מטבחים, ועוד, ולכן הכדאיות היא להשקיע בלימודי עיצוב פנים. שהם גם קצרים וגם זולים יותר.

ואם שאלתם מה בכל זאת נותן תעודת הנדסאי?
1. עוד לימודים נוספים של חוקים ומשפטים (תחוקת הבניה בישראל), בעוד שבלימודי העיצוב, התכנון, היסודות האדריכליים, התשתיות והחומרים, אין שום דבר מהותי שנוסף על לימודי עיצוב ואדריכלות פנים (בדקתי מול התוכניות שלנו בפרוג).
2. יכולת לחתום על בית עד 4 קומות (כלומר, אם יהיה לכם לקוח מסביון שרוצה שתעצבו בית וילה), אבל עדיין תצטרכו להחתים מהנדס וכו'
3. תעודה של הנדסאי, שאף פעם שום לקוח לא יבקש לראות אותה

אגב, מעצבי פנים ברמת הידע שלהם בקורס יכולים לתכנן ולעצב מבנה שלם, וגם תכנון מחוץ למעטפת הבנין, הם כמובן יצטרכו ליווי ואישור מהנדס, (כמו הנדסאי שצריך אישור מהנדס).
אגב 2: בכל בנין חדש יש אדריכל בנין אחד (1) וכל דירה תיקח מעצב/ת פנים (הנדסאי או לא, ההחלטה את מי לקחת תהיה על בסיס נסיון ותיק עבודות), מה שאומר שבבנין עם 32 דירות, תהיה עבודה ל 32 מעצבות פנים, ואדריכל אחד....
אגב 3: בשיפוצי כל חלל מסחרי, חנות, חלל ציבורי, וכו' לא יקחו אדריכלים אלא יקחו בדרך כלל מעצבי פנים (הנדסאי או לא, ההחלטה את מי לקחת תהיה על בסיס נסיון ותיק עבודות)

ואגב, קחו בחשבון כאשר אתם מסיימים את לימודי 3 השנים שלכן בהנדסאי... אלו שלמדו עיצוב פנים כבר בתוך עולם העשייה אחרי שנת עבודה עם לקוחות, תיק עבודות, ובתוך התחום.

בהצלחה רבה!

גילוי נאות: אני המנהל של בית פרוג ויש לנו קורסי עיצוב ואדריכלות פנים מדהימים, תשאלו את בוגרי/ות קורסי העיצוב פנים שלנו, מה איתם היום ותופתעו!

חיים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא רוצה להכנס לויכוח מפאת כבוד הבית והמקום, בכל זאת חשוב לציין שיש מקומות שבהם אין כניסה למעצבי פנים ורק להנדסאים יש.
מקומות 'משעממים' כאלה, שעוסקים בהם בתכניות 'אמיתיות', וכן, צריכים לדעת שם על חוקי בניה וכל מיני דברים טכניים ומשעממים.
מה לעשות, בית בונים מבטון וברזלים מכוערים, לא מקרמיקות מרהיבות.

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להכנס לויכוח מפאת כבוד הבית והמקום, בכל זאת חשוב לציין שיש מקומות שבהם אין כניסה למעצבי פנים ורק להנדסאים יש.
מקומות 'משעממים' כאלה, שעוסקים בהם בתכניות 'אמיתיות', וכן, צריכים לדעת שם על חוקי בניה וכל מיני דברים טכניים ומשעממים.
מה לעשות, בית בונים מבטון וברזלים מכוערים, לא מקרמיקות מרהיבות.
התייחסתי לכך בהודעה, כאשר תמדדו את הלימודים שלכם מול הרווח והתשואה תבינו שאין כדאיות ללמוד את פרק הזמן וההשקעה עבור מעט המקומות הללו.

חוקי בניה 'תחוקת הבניה בישראל', זהו (חוקים משפטיים של תקנים, כמה חניות צריך לכל דירה בתקן, ועוד ועוד, לא דברים שבהכרח קשורים לעיצוב ותכנון).
שאר הדברים הטכניים לומדים גם לומדים במסלולי העיצוב.
אגב, יש לי מצגת להרצאה שנתתי בנושא, מה בין המסלולים. אולי אעשה וובינר בעניין, אם תהיה דרישה.

• הוסף לסימניות
אני לומדת במרכז החרדי בירושלים, מלבד הקבוצה הרגילה - שאכן מורכבת מנשים ובנות מכל המגזרים (אני היחידה בלי סמארטפון...) ישנה קבוצה חסידית ושמורה מאוד של מכלול.

• הוסף לסימניות
תייחסתי לכך בהודעה, כאשר תמדדו את הלימודים שלכם מול הרווח והתשואה תבינו שאין כדאיות ללמוד את פרק הזמן וההשקעה עבור מעט המקומות הללו.

חוקי בניה 'תחוקת הבניה בישראל', זהו (חוקים משפטיים של תקנים, כמה חניות צריך לכל דירה בתקן, ועוד ועוד, לא דברים שבהכרח קשורים לעיצוב ותכנון).
שאר הדברים הטכניים לומדים גם לומדים במסלולי העיצוב.
אגב, יש לי מצגת להרצאה שנתתי בנושא, מה בין המסלולים. אולי אעשה וובינר בעניין, אם תהיה דרישה.
אפשר לקבל את המצגת?

• הוסף לסימניות
'בית המורה' שרנסקי
שווה ????
יש מידע ???
כתבו פה הרבה לא
מה כן???????
אני לומדת בו.
אני לא יודעת אם זה ברמה כמו המרכז החרדי אבל בהחלט מכינים אותנו טוב ל"חוצים"
אנחנו מקבלות תעודת מה"ט שהיא נחשבת

פרוגבוט

תוכן שיווקי