מידע שימושי לימודי אחיות ומיילדות

• הוסף לסימניות
יש כאן משהי שלמדה או לומדת אחיות / מיילדת?
אני יודעת שיש במבחר - מעיני הישועה, בלניאדו וכמובן במכללות כלליות.
אשמח אם משהי כאן תוכל לעזור לי בכמה שאלות. אפשר פה או בפרטי.

כמה זמן זה הלימודים של האחיות וכמה ההמשך למילדות?
כמה זה עולה?
איפה עושים התמחות, כמה זמן זה מתוך הלימודים הכלליים?
מה הן דרישות הקבלה?

הבנתי שיש אופציה של עבודה כבר אחרי שנה וחצע, זה נכון?

אשמח לכל עזרה בנושא, פה או בפרטי.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
אחות של גיסי למדה.
אברר לך איפה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אחיות שלי למדו בשערי צדק. העבודה אחרי שנה =, היא משרת סטודנט. את מורשית לעשות פעולות מסוימות, בשכר מינימום.
הלימודים הם בערך 3 שנים. אולי שנתיים וחצי.
שכר לימוד אוניברסיטאי רגיל אבל יש מלא מלגות. תבררי במיוחד על מלגה של משרד הבריאות.
צריך פסיכומטרי ובגרות.

• הוסף לסימניות
יש במכון טל לימודי תואר ראשון בסיעוד. שערי צדק ומבחר הם שלוחות שלהם.
תוכלי לראות את תנאי הקבלה שלהם באתר http://www.jct.ac.il/he/החוג-לסיעוד
עלות - יש מלגות רבות לתואר ראשון, ויש גם מלגות ייעודיות למקצועות הבריאות. (ניתן לבדוק עם המכון, הם די עוזרים בנושא).

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני עושה הסבה לסיעוד.
אם מעניין אותך בשמחה תפני בפרטי או כאן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כמה זמן זה הלימודים של האחיות וכמה ההמשך למילדות?
כמה זה עולה?
איפה עושים התמחות, כמה זמן זה מתוך הלימודים הכלליים?
מה הן דרישות הקבלה?

הבנתי שיש אופציה של עבודה כבר אחרי שנה וחצע, זה נכון?
סיעוד כ-4 שנים- מסלול מלא. הסבה- 2.5 שנים.
מילדות כשנה, אך תלוי בשעות של סטאז' שחייב להשלים, אם אני לא טועה 100 לידות.
התמחות- כל מחזור נפתח בבית חולים אחר בארץ, יתכן שבשתיים במקביל. ופשוט נרשמים לבית חולים בו נפתח לימודי על בסיסי למילדות.
דרישות קבלה- לסיעוד- נראה לי פסיכומטרי ואולי עוד כמה דרישות סף. למילדות- ציון של 70 במבחן הממשלתי.
עבודה אחרי שנה וחצי- בשכר מינימום, אבל יש מקומות בהם נצברים לך השעות לותק.
יש גם פרוייקטים של פרחי סיעוד מכבי, או מלגות ממשלתיות לשכר הלימודים- אך את מתחייבת לעבוד במקום בו ישבצו אותך לאחר הלימודים מס' שנים זהה למספר שנים בהם קיבלת את המלגה (יכול להיות פנימית ד בבית חולים רחוק...).

• הוסף לסימניות
אותי מענין-
ממוצע של כמה צריך בתואר כדי לעשות הסבה?
וכן
מהם הדרישות סף להסבה ?
ואי. לא זוכרת זה היה מזמן... תתקשרי לאחד מהמקומות שמציעים הסבה ותשאלי.
נפתח אשכול חדש של לימודי סיעוד. תחפשי שם יש הרבה מידע רלוונטי.

• הוסף לסימניות
הי אני מסיימת י''ב בסמינר בית יעקב ומעונינת ללמוד לימודי סיעוד מפשת מה המקום הכי חזק מבחינה רוחנית ושמור, תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
הי אני מסיימת י''ב בסמינר בית יעקב ומעונינת ללמוד לימודי סיעוד מפשת מה המקום הכי חזק מבחינה רוחנית ושמור, תודה רבה מראש!
תפתחי אשכול חדש.
סתם יתבלבלו, זה מלפני שנתיים...

• הוסף לסימניות
פה. זה בדף הראשון למעלה.

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2022-06-12 181706.png
    צילום מסך 2022-06-12 181706.png
    KB 42.2 · צפיות: 60

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה