מה המספר?ממליצה מאד על יוסי ביטון!
היא לא עונהיש את הודיה ביסמוט-תותחית!
כל מי שעברה דרכה מאפרת נקי ומקצועי!
היא מלווה את התלמידות שלה הרבה אחרי הקורס....
ממליצה בחום!
טלפון שלה-052-7109944
בהצלחה!
אצל יוסי ביטון אני משלמת 8900 ל-20 שיעוריםמה סדר גודל עלות של קורס כזה?
יש לך מושג איך אני משיגה אותם ישירות?אצל יוסי ביטון אני משלמת 8900 ל-20 שיעורים
כולל מזוודת איפור בשווי 5400
והיה מבצע באותו חודש וקיבלתי מלא איפור של חברות אחרות בשווי 2000
(ובגלל שהבאתי חברה קיבלתי שובר של 250 בסטייליש והנחה של 500)
וואו מוזר!יש לך מושג איך אני משיגה אותם ישירות?
במספר שהבאת לקחו ממני פרטים כבר אתמול והבטיחו שיחזרו וזה עדיין לא קרה, גם אחרי שנסיתי הבוקר שוב לבקש שזה דחוף לי....
מוזר שהם לא טורחים לחזור למישהי שמתעניינת.
האם למדת אצלה אשמח לשמוע פרטיםיש את הודיה ביסמוט-תותחית!
כל מי שעברה דרכה מאפרת נקי ומקצועי!
היא מלווה את התלמידות שלה הרבה אחרי הקורס....
ממליצה בחום!
טלפון שלה-052-7109944
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים