דרוש מידע לימודי בדיקת תוכנה (QA)

• הוסף לסימניות
היי חברות, ערב טוב

אני חושבת ממש ברצינות ללמוד בדיקת תוכנה (QA)
בררתי בכמה בתי ספר והייתי ממש רצינית בענין עד ששמעתי ממישהו שהיום לא כדאי ללמוד את המקצוע כי ממש קשה למצוא עבודה (אני גרה בירושלים) וגם אם מוצאים זה במקומות "נידחים" ואין דרך להתקדם,

מה יש לכן לומר בענין?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכון, גם אני שמעתי כך.
היום כבר לוקחים לQA מתכנתות, כי למה לא?!

• הוסף לסימניות
אם את מגיעה ל QA עם השכלה של בדיקות בלבד, אין אכן לאן להתקדם. ובדיקות בפני עצמן זו עבודה משעממת נורא - עדיף כבר להיות טלפנית, נגיד. יותר מעניין ואותו שכר בדרך כלל.
זה סתם נשמע טוב מבחוץ אולי בגלל המילה 'תוכנה'.

• הוסף לסימניות
אם את מגיעה ל QA עם השכלה של בדיקות בלבד, אין אכן לאן להתקדם. ובדיקות בפני עצמן זו עבודה משעממת נורא - עדיף כבר להיות טלפנית, נגיד. יותר מעניין ואותו שכר בדרך כלל.
זה סתם נשמע טוב מבחוץ אולי בגלל המילה 'תוכנה'.
לא יודעת על סמך מה את אומרת את זה, את בודקת? או אולי טלפנית?..
אני כיום, מתכנתת כמה שנים טובות, ועובדת רצוף עם בודקות בהשכלה של QA בלבד, שעושות הרבה מעבר ללהרים טלפון...
יש להם ידע מטורף בהבנה של מערכות, יש להם ידע לא רע בבדיקות קוד , הן נכנסו לזה תוך כדי עבודה והרצת בדיקות אוטומציה, ויש להן המון הבנה מעבר כמו לדוג' DB,וירטואליזציה, אנליזות ועוד שזה חלק נכבד מהעבודה אצלנו בחברה ועוד.
וגם בשכר הן מתקדמות יפה, אמנם לא כמו מתכנתות, אבל מצליחות לאט ובטוח להתקדם.
מכירה גם בודקות (לא בחברה שלי") בהשכלת QA שמקבלות מעל 10K. מכירה טלפניות כאלו?
אני חושבת שמי שלא למדה תיכנות ובא לה לחדור לנישה בהייטק, זה עבודה מצוינת, שעות מסודרות, ומשכורת לא רעה בכלל למתחילות.
ובענין מציאת מקום עבודה, כמו בכל תחום, לא מאד קל, אבל יש מקומות למתחילות ואחר כך יותר קל.

• הוסף לסימניות
לא יודעת על סמך מה את אומרת את זה, את בודקת? או אולי טלפנית?..
אני כיום, מתכנתת כמה שנים טובות, ועובדת רצוף עם בודקות בהשכלה של QA בלבד, שעושות הרבה מעבר ללהרים טלפון...
יש להם ידע מטורף בהבנה של מערכות, יש להם ידע לא רע בבדיקות קוד , הן נכנסו לזה תוך כדי עבודה והרצת בדיקות אוטומציה, ויש להן המון הבנה מעבר כמו לדוג' DB,וירטואליזציה, אנליזות ועוד שזה חלק נכבד מהעבודה אצלנו בחברה ועוד.
וגם בשכר הן מתקדמות יפה, אמנם לא כמו מתכנתות, אבל מצליחות לאט ובטוח להתקדם.
מכירה גם בודקות (לא בחברה שלי") בהשכלת QA שמקבלות מעל 10K. מכירה טלפניות כאלו?
אני חושבת שמי שלא למדה תיכנות ובא לה לחדור לנישה בהייטק, זה עבודה מצוינת, שעות מסודרות, ומשכורת לא רעה בכלל למתחילות.
ובענין מציאת מקום עבודה, כמו בכל תחום, לא מאד קל, אבל יש מקומות למתחילות ואחר כך יותר קל.
את עובדת בתחום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה